آخرین مطلب

انگور شناسی بر مبنای طب سنتی

📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه :اول
✅نامها:
نام لاتین : Grapeیا Vine tree
نام علمی : Vitis vinifera
نام عربی : شجره العنب
نامهای دیگر انگور : مو ، رز،بوداوه ،تاک ،آمباسلوقی
✅ریخت شناسی درخت انگور:
درخت انگور که درخت مو نیز نامیده می شود؛ درختچه ای بالا رونده که از دیوار و درختان مجاور بالا می رود .ساقه ی آن گره دار و دارای برگ های متناوب است .
برگ های انگوردارای پنج لوپ دندانه دار و به رنگ سبز تیره می باشد. گل های آن کوچک ، مجتمع و بصورت خوشه ظا هر می شود . میوه درخت انگور ، گوشت دار ، شیرین و به رنگ های مختلف است
✅قسمتهای قابل استفاده:
میوه انگور ، برگ انگور، غوره، روغن هسته انگور ، هسته انگور ، پوست انگور، خشک شده آن به صورت مویز، سرکه، کشمش
✅مزاج :
طبیعت انگور رسیده در آخر اول گرم و تر و بسیار شیرین آن را تا دوم گرم و تر دانسته اند.
⛔️مضرات:
زیاده روی در مصرف آب انگور به طور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند.
آنها که معده ی ضعیفی دارند باید انگور را بدون پوست بخورند.
انگور برای معده مرطوب و نفاخ مضر می باشد و ایجاد نفخ می کند، مصلح آن زیره و رازیانه است.
👈 ادامه دارد ….