آخرین مطلب

مربای پوست پسته بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚📚💢 نکات مورد توجه در تهیه #مربای پوست #پسته (دارویی)

🔹ابتدا پسته تازه سالم و بدون قسمت های تیره و گندیدگی را می شوییم، سپس با دست تمیز پوست آن را جدا می کنیم و آن ها را داخل شربت در حال جوش می ریزیم.

🔹چون پوست پسته تازه، لطیف است و چندان نیاز به جوشیدن ندارد.

🔹برای تهیه مربای #پوست_پسته که خاصیت درمانی داشته باشد نباید با جوشاندن مکرر و در آب قرار دادن، گسی و خاصیت آن را بگیریم زیرا دیگر کارایی لازم را نخواهد داشت.

🔹میزان شیرین کننده در تهیه شربت مربا

👈 #گرم مزاجان بهتر است از میزان کمی شکر استفاده کنند، یعنی مربا برای آن ها خیلی شیرین نباشد.

👈 #سرد مزاجان بهتر است از میزان مورد نیاز عسل حل شده در آب که با حرارت ملایم قوام آمده و کف روی آن گرفته شده، و یا میزان بیشتر شکر و شربت شیرین تر برای تهیه مربا استفاده کنند.

توضیحات آقای دکتر در صفحه ایشان در اینستاگرام👇👇👇

https://www.instagram.com/tv/B2t6aqWn1gD/?igshid=1ezw6c6xkh9ts

👉 @drmirghazanfari 🌸🍃