این آلبالوی دوست داشتنی
#آلبالو مزاج سرد و خشک دارد.
رفع کننده تشنگی و حرارت، و تقویت کننده معده و کبد گرم است.
شربتهایی که از شکر تهیه می شوند به طور کلی کاهنده حرارت، تشنگی، سرفه، درد معده و درد کلیه و مثانه هستند.
شربت آلبالو علاوه بر داشتن خواص فوق، جهت دفع سنگ کلیه و مثانه نیز مفید است.
مربای آلبالو در کسانیکه ترشی و سردی آلبالو را تحمل نمی کنند، توصیه می شود.
کودکان معمولا مربای آلبالو را دوست دارند لذا همراه با نان و کره صبحانه مناسبی برای آنان در این فصل است.
دکتر مرضیه بیگم سیاهپوش (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
www.itma.ir
آلبالوی رسیده (شیرین مایل به ترش) را میتوان بجای یک وعده یا میانوعده غذا برای کاهش میزان غلظت خون، و کاهش التهاب در بیماریهایی همچون آکنه و پسوریازیس مصرف کرد.
@hikmatbasedmedicine
خواص آلبالو و مربای آن:
سرشار از ویتامینهای A،B،C و موادی مانند منیزیم، کلسیم، آهن زیاد، روی، فسفر، سدیم و پتاسیم میباشد – اسیدیته خون را پایین میآورد – برای مبتلایان به نقرس، رماتیسم، درد مفاصل و تصلب شرائین غذای مفیدی است – صفرابر – اسهال و استفراغ صفراوی را درمان میکند – عطش و التهاب را کم میکند – دوست کبد و معده است – سنگهای صفرا، کلیه و مثانه را از بین میبرد – رنگ رخسار را باز میکند – قلب را جلا میدهد – قند موجود در آن نسبت به میوههای دیگر افراد دیابتی را اذیت نمیکند.
#آلبالو_محلی
#مربا_آلبالو_محلی
/////////////////////////////
آلبالو داروی ملین و ضد عطش
و صفرا و فشارخون بالا
و ضد قتند خون و تقویت کبد
آلبالو
آلبالو که به نام های حب الملوک ، قاراسیا ، قاراسیای رومی ، آلبالی و قراصیا نیز معروف می باشد ، دارای طبع سرد و خشک است .
موارد استفاده :
آلبالو دارای خاصیت قابض ، زیاد کننده ادرار ، ملین ، التیام دهنده زخم ، تصفیه کننده خون ، ضد عطش ، صفرابر ، اشتهار آور و ضد فشار خون می باشد
همچنین از آن می توان در مواردی مانند تقویت نیروی جنسی ، تقویت بینایی ، قند خون ، ورم کلیه ، ورم طحال ، استفراغ ، رماتیسم ، نقرس ، سوزش مجاری ادرار ، تقویت کبد و غلظت خون استفاده به عمل می آید
مضرات :
افرادی که مبتلا به زخم معده می باشند مجاز به مصرف آلبالو نیستند بخصوص اگر ناشتا میل کنند
اشخاص مبتلا به ورم روده و ناراحتی های دستگاه گوارش می باشند باید در مصرف آلبالو احتیاط نمایند .افراد سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط کنند .
منبع: مزاج شناسی سردی و گرمی خوراکیها ص ۳۲
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
/////////////////////////////////////
سلامت دندان
خیلی از اوقات پوسیدگی دندان به دلیل عدم بهداشت دهانی ایجاد می شود.
ترکیبات موجود در آلبالو به گونهای میباشد که مانع تشکیل پلاک شده و از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان بهتر است آلبالو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آنچه نمیدانستی
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8