آخرین مطلب

لبنیات خوری بر مبنای طب سنتی

💊💊💊﷽
💠 @tebesonatii

نکاتی کوتاه درباره شیر و فرآورده های آن
**********************

✍️ بقلم دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران

🔹۱. نوشیدن #شیر در صبح ناشتا، بخصوص با دمای سرد برای مبتلایان نفخ مزمن، چاقی، چربی خون، کبد چرب، و درد مفاصل بسیار زیان آور است.

🔹۲. تنوع فرآورده های لبنی مانند #ماست و #کره و #پنیر، راهی می گشاید تا افراد با مزاجهای مختلف یا اختلالات مزاجی مختلف در بدن یا اعضای بدن، به تناسب وضعیت خود یکی را انتخاب کنند.

🔹۳. کوتاه بیاموزید:
ماست غیرترش با چربی متوسط، سرد و تر است.
خامه گرم و تر است.
دوغ ترش سرد و خشک است.
پنیر شور گرم و خشک است.

👉 @tebesonatii
🍃🍃🍃🍃🍃🍃

////////////////////////////////

💊💊💊💊﷽
💠 @tebesonatii

⚪️ چند نکته درباره دوغ ⚪️
🖊 دکتر انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی

🔹۱. دوغ اگر ترش نباشد کیفیت‌های سردی و تری را در بدن افزایش می‌دهد، ولی دوغ ترش، سردی‌زا و خشکی‌آور است.
🔹۲. دوغ رقیق بیشتر رطوبت‌بخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردی‌آور است.‌
🔹۳. برای اصلاح سردی دوغ، افزودن کاکوتی و نعناع و آویشن سودمند است، ولی کسانی که سوءمزاج‌های سرد و تر معدی دارند بهرحال باید دوغ را تا هنگام بهبود ترک کنند.‌ دو علامت مهم این سوءمزاج‌ها نفخ و آبریزش دهان است.
🔹۴٫ نوشیدن #دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای کاهش خشکی پوست، بی‌قراری، کم‌خوابی، و عطش سودمند است.

👉 @tebesonatii
🍃🍃🍃🍃🍃🍃