شربت یونجه ، ارتقاء سلامت و افزایش رشد کودکان
روش تهیه:
۳ کیلو یونجه خشک در یک کیلو آب بجوشد تا حجم آن نصف شود، سپس صاف شده و با ۹۰۰ گرم شکر ( قهوه ای ) به قوام شربت آورده شود.
میتوانید بجای جوشانده یونجه از عرق یونجه استفاده کنید.
روزانه ۲۰۰ گرم یا یک لیوان از شربت فوق میل شود.
شربت یونجه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
منبع: کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی- صفحه ۲۰۸
کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews
www.sorenaNews.com
برای نوزادان از کانال مادران اجرا شود