#دانستنی_ها
روش تهیه #ماءالشعیر طبی
هو الشافی
مقداری #جو تازه ( نه پرک و نه نیمکوب) را مدتی کوتاه در آب جوش بدهید و این آب را دور بریزید.
آب جدیدی حدود ۱۴ تا ۲۰ برابر حجم جو روی آن بریزید. (مثلاً هر یک پیمانه جو، ۱۶ پیمانه آب)
مخلوط حاصل را روی حرارت گذاشته تا دانههای جو شکفته و نرم شوند.
اگر در حین جوش کف آن را بگیرید بهتر است.
بدون اینکه آن را بمالید صاف نموده و مخصوصاً در موارد عطش و روزهای گرم و طولانی استفاده کنید.
توجه کنید به ماءالشعیر سکنجبین نزنید.
طبیب خادم طبیعت است.
https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g
ماءالشعیر طبی :
یک واحد جو پوست کنده با ۱۴ تا ۲۰ برابر از همان واحد را روی شعله متوسط و با در نیمه باز بپزیم تا حدودا بیش از یکساعت تا جو شکفته شده و اب صورتی رنگ شود و سپس صاف کنیم و به تدریج مصرف شود.
(این مایع دو تا سه روز میتواند در یخچال بماند)
در مواقع تب، تحریکات فاز حاد آلرژی مانند خارش ، سوزش ، اشکریزش میتوان از این نوشیدنی حتی در بچه ها بهره برد .
این مایع نباید باغذا یا بلافاصله بعد غذا مصرف بشه .
و میتونه به توصیه پزشک تا سه روز صرفا از این مایع تغذیه بشود و …. .
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
///////////////////////////////////////
ماءالشعیر طبی
یک نوشیدنی عالی مناسب فصل بهار
برای افرادی که دچار حساسیت فصلی هستند
طرز تهیه ی این نوشیدنی عالی رو از خانم دکتر اطهریزاده متخصص طب سنتی بشنویم…..
آلرژی
حساسیت_فصلی
ماءالشعیر_طبی
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه@salamatkadeh_official
قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴ باحضورپزشکان متخصص طب سنتی خانم و آقا