آخرین مطلب

روش تهیه ماءالشعیر طبی بر مبنای طب سنتی

#دانستنی_ها
روش تهیه #ماءالشعیر طبی

🍃🌸هو الشافی

🌀مقداری #جو تازه ( نه پرک و نه نیمکوب) را مدتی کوتاه در آب جوش بدهید و این آب را دور بریزید.

🌀آب جدیدی حدود ۱۴ تا ۲۰ برابر حجم جو روی آن بریزید. (مثلاً هر یک پیمانه جو، ۱۶ پیمانه آب)

🌀مخلوط حاصل را روی حرارت گذاشته تا دانه‌های جو شکفته و نرم شوند.

🌀اگر در حین جوش کف آن را بگیرید بهتر است.

🌀بدون اینکه آن را بمالید صاف نموده و مخصوصاً در موارد عطش و روزهای گرم و طولانی استفاده کنید.

⛔️ توجه کنید به ماءالشعیر سکنجبین نزنید.

🔰طبیب خادم طبیعت است.🌱

👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱

ماءالشعیر طبی :
یک واحد جو پوست کنده با ۱۴ تا ۲۰ برابر از همان واحد را روی شعله متوسط و با در نیمه باز بپزیم تا حدودا بیش از یکساعت تا جو شکفته شده و اب صورتی رنگ شود و سپس صاف کنیم و به تدریج مصرف شود.
(این مایع دو تا سه روز میتواند در یخچال بماند)

در مواقع تب، تحریکات فاز حاد آلرژی مانند خارش ، سوزش ، اشکریزش میتوان از این نوشیدنی حتی در بچه ها بهره برد .

این مایع نباید باغذا یا بلافاصله بعد غذا مصرف بشه .

و میتونه به توصیه پزشک تا سه روز صرفا از این مایع تغذیه بشود و …. .
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini

///////////////////////////////////////

🌾ماءالشعیر طبی

یک نوشیدنی عالی مناسب فصل بهار
برای افرادی که دچار حساسیت فصلی هستند

✅ طرز تهیه ی این نوشیدنی عالی رو از خانم دکتر اطهری‌زاده متخصص طب سنتی بشنویم…..

آلرژی

حساسیت_فصلی

ماءالشعیر_طبی

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
🆔@salamatkadeh_official
قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴ باحضورپزشکان متخصص طب سنتی خانم و آقا