#دانستنی_ها
روش تهیه #ماءالشعیر طبی
🍃🌸هو الشافی
🌀مقداری #جو تازه ( نه پرک و نه نیمکوب) را مدتی کوتاه در آب جوش بدهید و این آب را دور بریزید.
🌀آب جدیدی حدود ۱۴ تا ۲۰ برابر حجم جو روی آن بریزید. (مثلاً هر یک پیمانه جو، ۱۶ پیمانه آب)
🌀مخلوط حاصل را روی حرارت گذاشته تا دانههای جو شکفته و نرم شوند.
🌀اگر در حین جوش کف آن را بگیرید بهتر است.
🌀بدون اینکه آن را بمالید صاف نموده و مخصوصاً در موارد عطش و روزهای گرم و طولانی استفاده کنید.
⛔️ توجه کنید به ماءالشعیر سکنجبین نزنید.
🔰طبیب خادم طبیعت است.🌱
👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱
ماءالشعیر طبی :
یک واحد جو پوست کنده با ۱۴ تا ۲۰ برابر از همان واحد را روی شعله متوسط و با در نیمه باز بپزیم تا حدودا بیش از یکساعت تا جو شکفته شده و اب صورتی رنگ شود و سپس صاف کنیم و به تدریج مصرف شود.
(این مایع دو تا سه روز میتواند در یخچال بماند)
در مواقع تب، تحریکات فاز حاد آلرژی مانند خارش ، سوزش ، اشکریزش میتوان از این نوشیدنی حتی در بچه ها بهره برد .
این مایع نباید باغذا یا بلافاصله بعد غذا مصرف بشه .
و میتونه به توصیه پزشک تا سه روز صرفا از این مایع تغذیه بشود و …. .
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
///////////////////////////////////////
🌾ماءالشعیر طبی
یک نوشیدنی عالی مناسب فصل بهار
برای افرادی که دچار حساسیت فصلی هستند
✅ طرز تهیه ی این نوشیدنی عالی رو از خانم دکتر اطهریزاده متخصص طب سنتی بشنویم…..
آلرژی
حساسیت_فصلی
ماءالشعیر_طبی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
🆔@salamatkadeh_official
قم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴ باحضورپزشکان متخصص طب سنتی خانم و آقا