﷽
نکات مهمی که در خصوص مصرف روغن ها باید بدونیم:
روغن زیتون بکر و فرابکر سردسته ی روغن های سالم و مفید برای سلامتی بدن است.
میتوانید از روغن زیتون بکر برای تفت دادن مواد غذایی روی شعله ملایم استفاده کنید.
توصیه میشود روغن های حیوانی را به عنوان هوسانه و هر از گاهی و بهمیزان اندک مصرف نمایید.
میزان مصرف روغن های مایع کارخانه ای را تا حد امکان کاهش دهید.
به طور کلی از سرخ کردن زیاد مواد غذایی بپرهیزید چراکه هم کیفیت غذا و هم کیفیت روغن را کاهش می دهید.
بدترین روغن روغن نباتی جامد است چراکه حاوی چربی ترانس بوده و برای بدن بسیار مضر میباشد.
سلامتی آگاهی می خواهد….
روغن_مناسب
انواع_روغن
حفظ_سلامتی
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه@salamatkadeh_official
///////////////////////////////////////////////////
روغن یا کره #گاو
روغن گاو از همه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده و هر چه کهنه تر شود، حرارتش بیشتر و رطوبت آن کمتر می شود.
تحلیل برنده (محلل اخلاطی که به موضعی چسبیده باشد)
بازکننده انسداد
نرم کننده پوست
چاق کننده بدن (چاقی عضلانی)
مُلَیِّن (نرم کننده معده و روده)
مفید برای بیماری های #مغز و اعصاب
مفید برای بیماری های ریه و سرفه های خشک
مفید برای بیماری های #کبد و طحال
رفع ورم های پشت گوش، زیر بغل، کشاله ران بخصوص در اطفال و زنان
اگر روغن کهنه را مرتب شب ها بر صورت بمالند وتا صبح بماند، لک صورت را پاک کرده و رنگ صورت را زیبا و صاف می کند.
مصرف یک قاشق مربا خوری کره و کمی عسل، اشتهای کاذب را برطرف می کند.
@tebiranii2 *
﷽
روغن کره گاوی
این نوع روغن حیوانی از شیر و ماست یا دوغ گاو به صورت کره گرفته می شود. با افزودن آب به ماستی که از شیر گاو به دست آمده و به دنبال عملیات مشکه زدن و جدا شدن چربی، دوغ به دست می آید.
بر اثر این تکان ها و چرخش سریع دوغ، چربی آن متمرکز و جدا شده که همان «کره گاو» است و اگر آن را به ملایمت ذوب کرده و رسوبات و کف آن جدا شود، مایع زرد و شفافی حاصل شده که همان روغن طبیعی گاو خواهد بود.
در واقع، وقتی شیر را به ماست و سپس، به دوغ تبدیل می کنند، بدنبال مشکه زدن دوغ، اجزای آن از هم جدا شده، فاز چربی آن را جمع آوری و فشرده می کنند که می شود کره دوغ و فاز آبی و پروتئینی-املاحی آن می شود…
دوغ که بسیار مرطب ، سردی بخش و سبک بوده و مناسب رژیم لاغری در افراد گرم و تر؛ و نهایتا از تغلیظ همین دوغ، قره قروط که بسیار سرد و خشک و غنی از املاح مورد نیاز بدن است به دست می آید.
در بسیاری مواقع نیز از همان ابتدا، چربی شیر را جدا کرده و از آن، کره استحصال می کنند که چون مراحل ماست و دوغ شدن را نگذرانیده و کمتر حرارت دیده است، سنگین تر ، چرب تر و دارای مزاج سرد تر می باشد.
☜【طب شیعه】
@tebshia20