آخرین مطلب

ارزن و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی

📚📚📚ارزن طبعی سرد و خشک دارد . به دلیل مواد معدنی موجود در این گیاه یک تصفیه کننده ی مناسب برای خون است. همچنین خوردن ارزن آرد کرده برای کسانی که از بالا بودن فشار خون رنج می برند پیشنهاد می شود. از دیگر خواص این گیاه تنظیم کننده بودن آن است. ارزن حرارت بدن را تنظیم می کند.

– نرم کننده اخلاط ریه می‎باشد.

– درمان کننده اسهال صفرای است.

– ضدبلغم می‎باشد.

– ضدافسردگی است.

– ضد دل‎درد است.

– برای مرض قند کمی ارزن تف داده آردنموده صبح به صبح یک قاشق چایخوری میل شود.

– ضدچربی خون است.

– ضدسرطان می‎باشد.

– ادرارآور است.

– تب‎بر است (۵ گرم در ۲۰۰ سی‎سی ‎آب جوشانده صاف نموده میل شود).

– مضرات ::: برای کسانی که تصلب شرائین دارند خوب نیست.

– مضرات ::: کسانی که نقرس دارند از خوردن آن خودداری کنند.

– مضرات ::: کسانی که سنگ مثانه یا گرفتگی مثانه دارند از خوردن آن خودداری کنند.

– برای کسانی که مبتلا به سوزاک شده‎اند می‎توانند از ارزن استفاده کنند بدین صورت که ارزن را کمی حرارت داده سپس آسیاب نموده یک قاشق چایخوری با یک لیوان عرق خارخسک میل کنند.

– ارزن به خاطر وجود کولین ضدریزش مو می‎باشد.

– چربی زیادی خون را می‎کاهد.

– برای درمان خونریزی قاعدگی خانم‎ها با آرد ارزن حلوا پخته و میل شود.

– برای التیام زخم‎ها یک قاشق مرباخوری ارزن را با یک لیوان آب جوشانده میل شود.

– در مصرف ارزن باید احتیاط را در نظر گرفت چون دارای یک گلوکزید سمی و آلکالوئید روغنی می‎باشد البته بعضی از آلکالوئیدها سمی می‎باشند.

#ارزن#حرارت بدن#فشار خون#فواید ارزن

https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🍃🌸🕉@Mezajshenasi12