آخرین مطلب

تخم مرغ و تدابیر طب سنتی در خصوص آن

📚📚📚#تخم مرغ و تدابیر طب سنتی در خصوص آن:

۱٫ غذائیت تخم مرغ شبیه گوشت است.
۲٫ بهترین تخم مرغ، آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاری مصرف شود.
۳٫ گرمای هوا سبب فساد سریع آن می شود و برای جلوگیری از فاسد شدن می توان آن را در نمک قرار داد.
۴٫ طبیعت زرده ی آن مرکب القوی و مایل به گرمی و سفیده ی آن سرد و تر و پوست بیرون آن در سرد و خشک است.
۵٫زرده ی تخم مرغ نیم برشت، اصلاح کننده کیموس است و ارزش غذایی بالا و فضولات کمی دارد.
۶٫ زرده ی تخم مرغ مقوی قلب و مغز است، همچنین سبب تقویت نیروی جنسی می شود.
۷٫ زرده ی تخم مرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است.
۸٫ بعد از تخم مرغ در خوبی، تخم تذرو و دراج و تیهو وکبک است که به تخم مرغ خانگی شبیه هستند.
۹٫ تخم اردک و مرغابی و تخم های مشابه آن ها غلیظ و دیرهضم اند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید می کنند.
۱۰٫ مناسب ترین و زود هضم ترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ به صورت نیم برشت است؛ برای تهیه تخم مرغ نیم برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم مرغ را به مدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.
۱۱٫ تخم مرغی که زیاد جوشانده شود دیر هضم می شودو اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
۱۲٫ تخم مرغ برای مزاج های سرد و معده های ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن می شود.
۱۳٫ تمامی تخم ها موجب تقویت نیروی جنسی می شوند مخصوصاً تخم گنجشک، اما مداومت برآن زیان آور است.

🌺@Mezajshenasi12
http://Telegram.me/Mezajshenasi12