آخرین مطلب

معده و ترشی آن بر مبنای طب سنتی

🔰درمان ترش کردن معده ✨

🔻بازگشت اسید معده به مری یا #ریفلاکس معده همراه با احساس سوزش در قسمت تحتانی قفسه سینه همراه با احساس تلخی در دهان و گلو را ” ترش کردن ” می گویند .

🔷عوامل ترش کردن در طب سنتی
🔸#سرد شدن معده که عامل اصلی ترش کردن است .
🔸اغذیه خام غلیظ مثل خوردن نان فتیر و میوه های نارس.

🔻نکته مهم✨
اینست که ممکن است ترش کردن بعد از غذا یا در هنگام خالی بودن معده ایجاد شود که با توجه به درمان های متفاوت این دو باید برای درمان آنها به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه شود.

🔶توصیه های لازم برای جلوگیری از ترش کردن

🔹پرهیز از درازکشیدن بعد از خوردن غذا
🔹بالا بردن زیر سر خود را به ارتفاع ۱۰ تا ۱۲ سانتی متر موقع خوابیدن
🔹افزایش تعداد وعده غذایی و کاهش حجم آن
🔹پرهیز از پرخوری
🔹کاهش وزن
🔹پرهیز از خوردن وعده های غذایی خیلی سنگین و چرب
🔹اجتناب از مصرف آب بین غذا
🔹پرهیز از مصرف میوه های خام
🔹مصرف مربای گل سرخ و مربای زنجبیل
🔹مصرف شوربای مرغ ،نخوداب و گوشت کبک
🔹مزمزه کندر و زیره

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر عالمه خادمی (متخصص طب سنتی)

🆔 @drmmohebbi