آخرین مطلب

تغذیه فصل تابستان بر مبنای طب سنتی

🔶بهترین خورد و خوراک در #تابستان(بخش پنجم)

👈سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای #رفع_عطش و حرارت بدن در فصل گرماست.

👈مصرف #شیر و #دوغ و آب کافی نیز برای رفع کم‌آبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از #سرگیجه و #سردرد توصیه می‌شود‌.

👈در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ می‌شود و کاهش حجم پیدا می‌کند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به #مغز مختل می‌شود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش می‌شود.

💦در میان میوه‌ها و آب آنها انواعی که ترش و شیرین‌اند همچون آب زرشک، شاه‌توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند.

👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ