آخرین خبرها

مزاج فصل تابستان و نوشیدنی و تغذیه آن بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚🔰تدابیـر تندرستـی در تابسـتان☀️

🍃مزاج فصل تابستان #گـرم و خشک🍃

🔹خودداری از #پرخوری ، پرهیز از خوردنی های گرم و خشک مانند👇
🚫غذاهای خیلی #تند ، #شور یا #شیرین و همچنین غذاهای سنگین و غلیظ مانند
آش ها ، آبگوشت ، کله پاچه ، هلیم و… به دلیل ضعف دستگاه گوارش در تابستان و در عوض👇
✅مصرف آش های ساده و رقیق و کم گوشت و کم حبوبات با چاشنی های کمی ترش مانند آلوبخارا ، دانه انار و غوره

🔸مصرف شربت های👇
سکنجبین ، لیمو ، ریباس ،انار ، نارنج ، تمرهندی ، آب یا فالوده سکنجبینی هندوانه ، فالوده سکنجبین_خیار

🔹خوردن میوه های تر و ترش و شیرین تابستانی و سبزی هایی چون👇
کاهو ، کدو و خیار

🔸مصرف گوشت های زودگوار مانند👇
قزل آلای تازه و کولی که باروغن کنجد ،پخته شده باشند ، یا جوجه مرغ ، جوجه خروس ، وگوشت بزغاله با چاشنی های ترش

🔹پرهیزاز یبوست و در صورت لزوم ، استفاده از ملین های ملایم مانند👇
انجیر و آب کامل میوه ها ، شیرخشت ، شربت گل سرخ ، مغز فلوس خیارشنبر و روغن بادام شیرین

🔸ورزش و فعالیت های بدنی خفیف در آغاز صبح ، و استراحت در ساعات گرم روز و پرهیز از گرمای شدید

🔹کاهش فعالیت جنسی

🔸پوشیدن لباسهای خنک کتانی ، پنبه ای و نخی و پرهیز از لباس های نایلونی

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🆔 @drmmohebbi

ممممممممممممممممممممممممممممممم

📚📚📚📚🔶بهترین خورد و خوراک در #تابستان(بخش سوم)

👈#نمک، مزاج گرمی دارد و مصرف هر ماده غذایی یا تنقلی که با نمک شور شده باشد،‌ برای همه مزاج‌ها بخصوص #گرم_مزاجان در این فصل زیان‌آ‌ور است.

👈همچنین مصرف مغزهای آجیلی شور که علاوه بر مزاج گرم نمک، طبع این مغزها نیز گرم و خشک است و می‌تواند مضر و التهاب‌آور باشد.

👈در میان مغزهای آجیلی، #بادام یا #فندق به دلیل آن‌که طبع ملایم‌تری دارند،‌ اگر از انواع خام و بدون نمک و در مقدار پایین مصرف شوند، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنند.

👈توصیه می‌شود از مصرف زیاد #فسنجان به دلیل دارا بودن #گردو و #حلوا_ارده به خاطر #کنجد آن که طبع بسیار گرمی دارد،‌ اجتناب کنید.

👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ