تدابیـر تندرستـی در تابسـتان
مزاج فصل تابستان #گـرم و خشک
خودداری از #پرخوری ، پرهیز از خوردنی های گرم و خشک مانند
غذاهای خیلی #تند ، #شور یا #شیرین و همچنین غذاهای سنگین و غلیظ مانند
آش ها ، آبگوشت ، کله پاچه ، هلیم و… به دلیل ضعف دستگاه گوارش در تابستان و در عوض
مصرف آش های ساده و رقیق و کم گوشت و کم حبوبات با چاشنی های کمی ترش مانند آلوبخارا ، دانه انار و غوره
مصرف شربت های
سکنجبین ، لیمو ، ریباس ،انار ، نارنج ، تمرهندی ، آب یا فالوده سکنجبینی هندوانه ، فالوده سکنجبین_خیار
خوردن میوه های تر و ترش و شیرین تابستانی و سبزی هایی چون
کاهو ، کدو و خیار
مصرف گوشت های زودگوار مانند
قزل آلای تازه و کولی که باروغن کنجد ،پخته شده باشند ، یا جوجه مرغ ، جوجه خروس ، وگوشت بزغاله با چاشنی های ترش
پرهیزاز یبوست و در صورت لزوم ، استفاده از ملین های ملایم مانند
انجیر و آب کامل میوه ها ، شیرخشت ، شربت گل سرخ ، مغز فلوس خیارشنبر و روغن بادام شیرین
ورزش و فعالیت های بدنی خفیف در آغاز صبح ، و استراحت در ساعات گرم روز و پرهیز از گرمای شدید
کاهش فعالیت جنسی
پوشیدن لباسهای خنک کتانی ، پنبه ای و نخی و پرهیز از لباس های نایلونی
سلامت و تندرست باشید
@drmmohebbi
ممممممممممممممممممممممممممممممم
بهترین خورد و خوراک در #تابستان(بخش سوم)
#نمک، مزاج گرمی دارد و مصرف هر ماده غذایی یا تنقلی که با نمک شور شده باشد، برای همه مزاجها بخصوص #گرم_مزاجان در این فصل زیانآور است.
همچنین مصرف مغزهای آجیلی شور که علاوه بر مزاج گرم نمک، طبع این مغزها نیز گرم و خشک است و میتواند مضر و التهابآور باشد.
در میان مغزهای آجیلی، #بادام یا #فندق به دلیل آنکه طبع ملایمتری دارند، اگر از انواع خام و بدون نمک و در مقدار پایین مصرف شوند، مشکل خاصی ایجاد نمیکنند.
توصیه میشود از مصرف زیاد #فسنجان به دلیل دارا بودن #گردو و #حلوا_ارده به خاطر #کنجد آن که طبع بسیار گرمی دارد، اجتناب کنید.
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ