آخرین خبرها

میوه به و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🍃🌻🍃
🔰”به” و “رب به”
🌟بخش (۱)

🔹”به”میوه ای خوش طعم و عطر است که در بسیاری از نقاط ایران می روید .

🔸این میوه بصورت خام و پخته ، اغلب بصورت مربا و همچنیندر غذاهایی مثل خورش و خوراک مصرف می کنند .

🔹پوست آن براق و معطر بوده و با لایه ای کرک مانند به رنگ قهوه ای پوشیده شده است که با ساییدن از بین می رود.

🔸”به” را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه ها نرسیده و خیلی سفت است .
👈البته در صورتی که در میان “به های ” خریداری شده ، تعدادی سبز رنگ وجود دارد ، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند .

🔻خواص غذایی و درمانی “به”

🔹”به” سرشار از ویتامین های A ، B ، C و همچنین قند و پپتین است . “به” رسیده ، دارای طبیعتی معتدل است در حالی که دانه آن یا همان “به دانه” طبعی سرد و تر دارد .

🔸به” برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله👇
عفونت های روده ای و ورم حاد روده ، اسهال مخصوصا از نوع خونی ، سوزش مجاری ادرار ، تنگی نفس ، سردردهای مزمن و التهاب های مختلف مفید است .

🔹این میوه برای جلوگیری از سقط جنین و تهوع دوران بارداری نیز بسیار مفید است .

🔸علاوه بر گوشت”به” دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب های دستگاه گوارش و مخاط ها ، سرفه های خشک ، سینه درد ، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن “به دانه” بپرهیزید زیرا حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

✨بنابراین چند عدد “به دانه” را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارح شود ، سپس بیرون بریزید. یا اینکه چند عدد “به دانه” را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید .✨

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🖊دکتر علی قبادی (متخصص داروسازی و استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران)

🆔 @drmmohebbi