آبگوشت قنبید (کلم قمری)
#کلم قمری ، منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب #استحکام بدن و ساخت #غضروف و استخوان میگردد.
برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا ، بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.
مواد لازم :
گوشت گوسفند استخوان دار: ۵۰۰ گرم ،
نخود خام:۱۵۰ گرم ،
سیر:یک بوته ،
پیاز :یک عدد ،
زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری ،
نمک به میزان لازم ،
آب نارنج یا لیمو امانی در صورت تمایل
طرز تهیه :
گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.
سیر و نخود را به همراه ۶ تا ۸ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب پخته شود تا گوشت کاملا نرم گردد.
در انتها با زعفران دمکرده و نمک آن را مزه دار کنید. در صورت تمایل از لیمو امانی یا آب نارنج میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.
سلامت و تندرست باشید
دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی ایرانی)
@drmmohebbi