مزاج عطرها:
با استشمام هر عطری در بدن انسان حالتی پدید می آید که موجب بروز گرمی و سردی و انرژی و بی حسی و بیحالی و یا آرامش و یا رخوت و سستی، فراموشی و یا تیزهوشی می گردد.
عطرها نیز غذای مغز محسوب می شوند و ما باید بر اساس قواعدی از آن عطرها بهره بگیریم. اگر از این قواعد استفاده نکنیم عطرها نیز می توانند برای ما عوارضی پدید بیاورند.
مثلاً یک فرد گرم مزاج با استشمام بوی عطر گرم مزاج دچار سردرد می شود ولی همین بوی گرم موجب آرامش فرد سرد مزاج می گردد.
بر عکس این حالت وقتی فرد سرد مزاج بوی ترشی و یا هر بوی سرد دیگری استشمام کند موجب ایجاد سردرد و سستی مغز و بی حوصلگی وی می گردد.
از این رو لازم است مزاج عطرها را بدانیم.
عطر گل محمدی ، گل مریم، گل یاس، عطر تیروز عطرهای گرم و لطیف هستند، عطرهایی مانند بوی مشک خیلی گرم است.
بوی سرکه، آب لیمو، ترشی ها، بوی اسیدی و بوی تعفن از بوهای سرد هستند.
بوی مواد شیمیایی مانند تینر، وایتکس، بنزین، نفت، استریل کننده ها اثرات سردی بخشی برای مغز دارند و بوهای سرد تعریف می شوند. و استمرار استشمام آن بوها موجب اختلال اعصاب و حتی فراموشی می شود.
https://telegram.me/Mezajshenasi12
@Mezajshenasi12