علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
🍮چای مرغوب، تقویت کننده #معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد #آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،#گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی #ریفلاکس را می گیرد.
🍮اگر از چایهای #معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
🍮 بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از #چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
🍮چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی #چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمی تواند کمکی به #تقویت معده و دهانه آن بکند.
🍮 افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص #گل_محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
🖊دکتر مجید انوشیروانی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
////////////////////////////////////////////////
⛔️⛔️⛔️☕️ عوراض مصرف مداوم چای ☕️
۱️⃣ خشکی روده و معده
۲️⃣ خشکی سر و سرد شدن مغز
۳️⃣ بیماریهای کبدی
۴️⃣ استسقاء،
۵️⃣ گرفتگی عضلات
۶️⃣ کمبود آهن
🌿
@giahdarooieshafa
@drzohoor_matab
۰۹۱۳۶۵۶۵۹۸۵
۳۲۳۳۳۰۰۸