علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
چای مرغوب، تقویت کننده #معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد #آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،#گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی #ریفلاکس را می گیرد.
اگر از چایهای #معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از #چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی #چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمی تواند کمکی به #تقویت معده و دهانه آن بکند.
افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص #گل_محمدی تازه و خوشبو، می تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
دکتر مجید انوشیروانی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
کانال رسمی حکیم خیراندیش
https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
////////////////////////////////////////////////
عوراض مصرف مداوم چای
۱️⃣ خشکی روده و معده
۲️⃣ خشکی سر و سرد شدن مغز
۳️⃣ بیماریهای کبدی
۴️⃣ استسقاء،
۵️⃣ گرفتگی عضلات
۶️⃣ کمبود آهن
@giahdarooieshafa
@drzohoor_matab
۰۹۱۳۶۵۶۵۹۸۵
۳۲۳۳۳۰۰۸