آخرین مطلب

لقوه و پارکینسون و سستی و فلجی و علل آن بر مبنای طب سنتی

◀درمان بیماری عدم #تعادل در حرکت ( لقوه، پارکینسون)و بیماری سستی و فلجی

🍃در این بیماری‌ها باید از موارد زیر پرهیز شود:

۱٫قندهای‌شیمیایی (قند،شکر، شیرینیجات قنادی‌ها و…)
۲٫چربی‌های با ترانس‌بالا (روغن جامد، موز، غذاهای پُرچرب، کیک‌خامه‌ای، خامه، سرشیر، کلّه‌پاچه، جگرسیاه، ته دیگ)
۳٫سرخ‌کردنی‌ها و تف دادنیها و بودادنیها
۴٫کافئین زیاد (چای مانده، چای پُر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه، نسکافه)
۵٫ خوراک‌های صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس‌ها، کالباس‌ها، همبرگرها، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی و ویتامین‌های آن از بین رفته و ۸۰% آنزیم‌های مفید آن پائین آمده] ۶٫اسانس‌های شیمیایی‌ (آبمیوه‌های شیمیایی، نوشابه‌های گازدار، بستنی‌های صنعتی و …)
۷٫استرس شدید
۸٫ مسمومیت شدید
۹٫ کم‌خونی شدید
۱۰٫ کنسروها و کمپوتها
۱۱٫ غذاهای مانده
۱۲٫ کم تحرکی

@tebiranii *