آخرین مطلب

فصل بهار با آش بهاره

🍃🌸🍃
🔰آش بهاره✨

🔻یکی از رایج ترین انواع پاکسازی در فصل بهار خوردن آش های بهاره که حاوی مقادیر زیاد سبزیجات فصل است می باشد.
معمولا این آش ها در هر منطقه به صورت خاص ومخصوص آن منطقه و با استفاده از گیاهان دارویی همان منطقه پخته میشود.

🔰آش کاسنی✨

🔻مواد لازم :
حبوبات شامل نخود ، عدس ، لوبیا هر کدام یک پیمانه ،
بلغور گندم سه پیمانه ،
کاسنی تازه واسفناج به نسبت مساوی یا سبزی محلی بومی همان منطقه۱۵۰گرم ،
نمک وفلفل قرمز به میزان دلخواه

🔸طرز تهیه:
نخود ولوبیا وعدس را چند ساعت خیسانده وکمی میپزیم سپس بلغور گندم را اضافه میکنیم با حرارت ملایم میپزیم تا لعاب بدهد در انتها به آن سبزی را اضافه میکنیم با شعله کم میگذاریم تا جا بیفتد نمک وفلفل را اضافه میکنیم.
در بعضی مناطق این آش را با دوغ میل می کنند.

🔻دقت کنید طعم آش های بهاره معمولا بیمزه است نباید طعم شوری یا ترشی غالب باشد.
🔹برای تزئین از نعنا داغ وپیاز داغ استفاده کرد.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🖊دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی)

🆔 @drmmohebbi