#دانستنی_ها
طرز تهیه #سویق #گندم
هو الشافی
در تهیه سویق دو روش وجود دارد:
در یک روش، ابتدا دانهها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.
در روش دوم، نخست دانهها را تفت دهید و سپس آنها را آسیاب کنید.
البته در دانههای سبوسدار مانند “گندم” و “جو”، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد میکنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت میدهند و سپس با هم مخلوط میکنند.
آنها این روش را بهتر میدانند؛ زیرا سبوس نسبت به خودِ دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود میسوزد.
طبیب خادم طبیعت است.
https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g