آخرین مطلب

بادمجان خاصیت و مضرات آن بر مبنای طب سنتی

📚📚📚📚بادمجان، فواید و مضراتی که باید بدانید:

👈 بادمجان تقویت کننده معده، مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق و مدرک می باشد.

👈 مصرف آن با روغن های ملین، ملین و با سرکه قابض است.

📍عوارض:

👈 بادمجان باعث انسداد مجاری کبد و طحال، درد پهلو و لگن و تولید سودا شده و مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، درد چشم سوداوی، بواسیر و کولیت می شود.

✅ پخت بادمجان روش خاصی دارد که حتما باید طبق آن روش طبخ شود تا از عوارض آن کاسته شود، این روش به زودی در کانال آموزش داده خواهد شد.

💠 کانال طب سنتی سورِنا
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com

🔰بادمجان ؛ خواص ، مضرات

⚠️بادمجان از دیدگاه طب سنتی طبیعت گرم و خشک داشته و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن مصلحات، سبب غلبه‌ خشکی و بیماری های سوداوی می‌شود،پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد کرده و درد پهلو،بواسیر و بثورات دهانی را در پی خواهد داشت.

🌀جهت کاهش عوارض بادمجان بهتره قبل از مصرف برش ها را نمک مالیده ، سپس ٣-٢ ساعت در آب سرد قرار داده تا آب سیاه یا زرد آن خارج شود ،سپس بادمجان‌ها را کاملاً شسته و با گوشت و روغن گاو تازه ، پخته یا در روغن سرخ کرده و با سرکه،آب انار یا آب‌غوره،زیره و گلپر که مصلح و دافع سُدّه (گرفتگی) هستند مصرف شود.

✔️شستشوی دست و پا با آب سیاه حاصل از خیساندن بادمجان برای رفع و خشک کردن عرق کف دست و پا مفید می باشد.

✔️بادمجان مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق، مُدِر، مقوی معده،کم کالری، بازکننده‌ گرفتگی‌های مجاری عروق بوده و مصرف آن با سرکه قابض شکم بوده و با روغن، ملین طبع می باشد.
✔️بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.

🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈

🆔 @drmmohebbi🌸

🔺 مشکلاتی که بادمجان برای شما می تواند ایجاد کند درد پهلوها و یا درد زیردل و یا لکه های سیاه دربدن سوداوی و سیاهی زیر چشم

🔸 بادمجان کوچک(نارس) باعث ایجاد لکه‌های سیاه صورت سردرد و جوش‌های دهان می‌شود.

🔸 وجود آلکالوئید سولاتین حتی مقادیر کم آن در معده‌های ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.

🔸 و همچنین مصرف زیاد و به تنهایی بادمجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار( روییدن موروی الت تناسلی )، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت.

🔸به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.

🌿 @TebbolAeme 🌿