بادمجان، فواید و مضراتی که باید بدانید:
بادمجان تقویت کننده معده، مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق و مدرک می باشد.
مصرف آن با روغن های ملین، ملین و با سرکه قابض است.
عوارض:
بادمجان باعث انسداد مجاری کبد و طحال، درد پهلو و لگن و تولید سودا شده و مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، درد چشم سوداوی، بواسیر و کولیت می شود.
پخت بادمجان روش خاصی دارد که حتما باید طبق آن روش طبخ شود تا از عوارض آن کاسته شود، این روش به زودی در کانال آموزش داده خواهد شد.
کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews
www.sorenaNews.com
بادمجان ؛ خواص ، مضرات
بادمجان از دیدگاه طب سنتی طبیعت گرم و خشک داشته و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن مصلحات، سبب غلبه خشکی و بیماری های سوداوی میشود،پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد کرده و درد پهلو،بواسیر و بثورات دهانی را در پی خواهد داشت.
جهت کاهش عوارض بادمجان بهتره قبل از مصرف برش ها را نمک مالیده ، سپس ٣-٢ ساعت در آب سرد قرار داده تا آب سیاه یا زرد آن خارج شود ،سپس بادمجانها را کاملاً شسته و با گوشت و روغن گاو تازه ، پخته یا در روغن سرخ کرده و با سرکه،آب انار یا آبغوره،زیره و گلپر که مصلح و دافع سُدّه (گرفتگی) هستند مصرف شود.
شستشوی دست و پا با آب سیاه حاصل از خیساندن بادمجان برای رفع و خشک کردن عرق کف دست و پا مفید می باشد.
بادمجان مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق، مُدِر، مقوی معده،کم کالری، بازکننده گرفتگیهای مجاری عروق بوده و مصرف آن با سرکه قابض شکم بوده و با روغن، ملین طبع می باشد.
بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.
دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebbi
مشکلاتی که بادمجان برای شما می تواند ایجاد کند درد پهلوها و یا درد زیردل و یا لکه های سیاه دربدن سوداوی و سیاهی زیر چشم
بادمجان کوچک(نارس) باعث ایجاد لکههای سیاه صورت سردرد و جوشهای دهان میشود.
وجود آلکالوئید سولاتین حتی مقادیر کم آن در معدههای ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.
و همچنین مصرف زیاد و به تنهایی بادمجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار( روییدن موروی الت تناسلی )، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت.
به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.
@TebbolAeme