آخرین مطلب

باقلا و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

💊💊💊خوردن #باقلا برای تقویت عصبی و روحی مفید می‎باشد

ولی زیاده‎روی در خوردن باقلا باعث کندشدن #ذهن می‎گردد.

👇👇👇

https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

/////////////////////////////

🔰باقلا و ملاحظات مصرف آن

🔸 باقلا (#Broad_bean)، میوه نیام چرمی، تخت و پوشیده از کر‌ک‌های مخملی است که تازه آن طبیعتی سرد و تر و خشک آن طبیعتی سرد و خشک دارد.

🔹 این میوه‌ حاوی مشتقات پیریمیدین شامل ویسین و کانویسین، لکتین‌ها، نشاسته، پروتئین و تانن است.

🔸 باقلا دیرهضم است و مصرف محدود پخته‌ی آن با آب و کمی سرکه می‌تواند موجب تسکین سرفه، بهبود اسهال مزمن، رفع زخم روده‌ها و تقویت نیروی جنسی گردد.

عوارض جانبی: زیاده‌روی در مصرف دانه‌های خام یا پخته‌ی این گیاه موجب نفخ گوارشی، خارش پوست، سنگینی مغز، پریشانی فکر و خواب‌های آشفته می‌گردد. مُصلح این عوارض جانبی میل کردن آن به همراه آویشن شیرازی، پونه و فلفل است.

⚠️ هشدار: مصرف باقلای خام و یا پخته گاه می‌تواند موجب تهوع، استفراغ، اسهال، سرگیجه و در موارد شدید کم‌خونی همولیتیک همراه تب، زردی و ادرار خونی بخصوص در افرادی که نقص ژنتیکی آنزیم G6PD (فاویسم) دارند، شود.

❌ موارد منع مصرف: باقلا در بارداری، شیردهی، کودکان زیر ۶ سال و مبتلایان به فاویسم منع مصرف دارد.

🖋 دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianme