#افرادی_که_به_طور_مکرر_بیمار_میشوند_حتماً_بخوانند
مرحوم دکتر سید جلال الدین مصطفوی در مجله دنیای علم درباره افرادی که به طور مکرر بیمار می شوند می نویسد: علت بروز اختلالات گوناگون این است که میکروب هایی که معمولاً در سطح پوست و مخاط های بدن به حالت بی ضرر موجودند، در اثر اشباع شدن بدن از قند که زیر پوست و مخاط ذخیره میشود و آن را به اصطلاح علمی Stockage lacunaireگویند از یک طرف به واسطه غذاهای زیاد که در دسترس آنها قرار گرفته، و از طرف دیگر به واسطه ی ضعف قوه دفاعی بدن در اثر کمبود ویتامین ث قوت می گیرند و به جان سلول های بدن می افتند و ایجاد ناراحتی ها و عوارض مرض می نمایند.
در این صورت البته با آنتی بیوتیک ها می توان این میکروب ها را سرکوب کرد، ولی چون بدن همان بدن است، لذا چند روز بعد همان عوارض و اختلالات پیدا خواهد شد.
پس منطق عقل و علم حکم می کند که به معالجات زمینه ای بیشتر اهمیت داده شود. درمان زمینه ای یعنی درمان های مزاجی، زیرا مزاج ضعیف با یک غوره سردی و با یک مویز گرمی اش می کند و سبب بروز بیماری ها یا عوارض شبه بیماری می شود.
در میان مواد غذایی که توان تقویت مزاج و قوه مدبره بدنیه را دارا هستند، شلغم یکی از بهترین هاست، وقتی فردی با یک برنامه غذایی منظم به مصرف شلغم در فصول سرد یعنی پاییز و زمستان می پردازد، در واقع مانند کسی است که به ایمن سازی خانه اش اقدام می کند.
توضیح: نهایت آن که اگر شلغم را دو تا سه فصل از سال مرتب مصرف کنند، بدن به قدری تقویت می شود که در مقابل سرما خوردگی و بیماری هایی از این دست مقاوم می شود و دیگر به این بیماری ها یا اصلا مبتلا نمی شود یا اگر مبتلا شود، با اندک تدبیری از آن خلاص می شوند.
#تقویت_سیستم_ایمنی
@ehyakonandegan
http://sapp.ir/ehyasalamat_com
www.ehyasalamat.com