آخرین مطلب

هویج و آب هویج و خاصیت گسترده مربای هویج بر مبنای طب سنتی

💯 خواص بی نظیر آب #هویج

👈 پاکسازی کبد
👈 درخشش پوست
👈 تقویت استخوان
👈 تقویت سیستم ایمنی
👈 کنترل کلسترول و قندخون
👈 سلامت دهان و دندان
👈 افزایش سوخت و ساز بدن
👈 سلامت قلب
@tebiranii *

‍ ✅آب هویج گنج زیبایی و سلامت

🔹کاهش ریز مو
🔸درخشش پوست
🔹ضدآفتاب طبیعی
🔸جلوگیری از آکنه
🔹افزایش رشد موها
🔸جلوگیری از پیری پوست
🔹از بین بردن جای زخم و لک

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

///////////////////////////////

🔰پر خاصیت مغفول مانده : #هویج

امروزه هویج بخصوص هویج ایرانی کمتر از قبل در سفره غذایی ما جای دارند.
در حالی که #جزر :

🔸ملین عالی
🔸تقویت کننده عمومی
🔸تقویت کننده کبد
🔸و افزایش دهنده قوای جنسی هستند .

✅مربای هویج و مربای زردک جزو مرباهای خوشمزه و مقوی بدن هستند .

✅مخلوط هویج و آب سیب یک نوشیدنی خونساز و مناسب برای کودکان و سالمندان است .

👈 خصوصا در کودکانی که مشکل کمبود رشد و وزن دارند .

✅هویج پلو در اطفالی که گرم مزاج و پرتحرک هستند جزو غذاهای توصیه شده ی طب ایرانی است .

✅سوپ هویج و شلغم غذایی عالی برای مبتلایان به سرماخوردگی است .

✅جزر پلو همچنان در مردم شهر قم محبوب و پرطرفدار است .

♦️امیدوارم این غذای بسیار مقوی دوباره سر سفره ی همه ی ما ایرانی ها بازگردد خصوصا اگر نخود و گوشت هم به آن اضافه شود.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر مینا محبی (متخصص طب ایرانی)

‌🆔 @drmmohebbi🌸

///////////////////////////////////

🟢 زردک (هویج ایرانی) 🟢

⭐️ طبع یا مزاج زردک گرم و تر است و دارای رطوبت بسیار خوب و اصطلاحا فضیله می‌باشد. خوردنی‌هایی که این خصوصیات را دارند جزو بهترین خوراکی‌ها محسوب می‌شوند .

🧍‍♂️ به طوریکه خاصیت غذایی داشته و برای انسان مفیدند و می‌توانند جایگزین مواد غذایی و تامین کننده مواد مفید و لازم برای بدن باشند؛ لذا عامل بقای بدن زنده هستند (بدن شخص زنده، گرم و دارای رطوبت است و پس از مرگ،به سردی و خشکی می رود)

❣️زردک تقویت کننده معده است و تا حدودی ملین است بنابراین برای رفع یبوست خوب است. مایع جنسی (منی) را زیاد می‌کند و نعوظ را هم افزایش می‌دهد. مخصوصا اگر به صورت مربا و یا حلوا آماده مصرف شود یعنی قدری شیرین تر تهیه و پخته شود.

🩺 اگر آن را در سرکه بپرورانند (ترشی) برای کوچک کردن طحال‌های بزرگ بسیار مفید است و بدیهی است موارد مذکور بیشتر برای افراد با مزاج سرد و خشک و یا غلبه سودا می‌باشد، چون یکی از عوارض افزایش سودا، بزرگ‌ شدن و دردناک شدن طحال است.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

///////////////////////////////////////

استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران خواص جزر (هویج) از دیدگاه طب سنتی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, محمد عبادیانی درباره خواص هویج جَزَر و دستور تهیه مربای جزر (هویج) اظهار داشت: زمانی جزر ــ نوعی از هویج ــ یکی از پرمصرف‌ترین خوراکی‌ها نزد ایرانیان بود ولی متأسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و دیگر کودکان ایرانی که روزی از خوردن آن به‌عنوان تنقلات لذت می‌بردند, توجهی به آن نمی‌کنند.

به‌گفته وی جزر دارای طبیعت گرم و تر در درجه دوم است.

اگرچه برخی آن را در درجه اول گرم و تر دانسته‌اند. این‌طور به نظر می‌رسد هویجی که امروزه به هویج فرنگی مشهور است، نوع “بری جزر” است.

استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران اضافه کرد: جزر قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می‌کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن برای این منظور مربای آن است.

دستور تهیه مربای جزر

عبادیانی اضافه کرد: جزر را ریز کرده، بجوشانند تا کاملاً پخته شود و عسل اضافه کنند و بجوشانند تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به‌ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد و کبابه از هریک ۲٫۵ گرم کوبیده و به آن اضافه شود.
قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد و کبابه، از هریک ۲٫۵ گرم.

وی اضافه کرد: مصرف این مربا (هویج) برای تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله، سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است. مربای جزر به‌غایت مبهی (افزاینده قوای جنسی)، و مقوی احشا و رحم و هاضمه است و در بدن تولید خلط سالم می‌کند
@ebadiani

///////////////////////////////

مصرف آب هویج در صبح به صورت ناشتا مواد سمی را از خون شما خارج می‌کند کسانی که به بیماری آسم مبتلا هستند و یا گرفتگی صدا دارند آب هویج بخورندافراد زمانی که با مشکل سرماخوردگی مواجه می شوند برای نرم کردن سینه می توانند آب هویج بخوردند.

🌿 @TebbolAeme 🌿