آخرین مطلب

شله زرد و روش تهیه آن و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

📌 #شله_زرد

🍜 گواریدن آن برای #معده و #کبد آسان است؛ فرآورده های هضمی مفید آن، بآسانی در رگها و بافتها توزیع می شود؛ در فرآیند گوارش، پسماندهای غیرمفید زیادی بجا نمی گذارد و آن پسماندها بآسانی از بدن خارج می شوند؛ نیرو و قوّت آن بسرعت به اعضای بدن می رسد و سیری می آورد (ولی البته سیری را بمدت طولانی نگه نمی دارد).

🍜 شله زرد، به اعتدال گرمی بخش و تری افزا است. برای افراد کم خون ِ بی اشتها و فِسُرده حال، خوراک خوبی است زیرا بو و مزه زعفران و گلاب، میل نفس به غذا را برمی انگیزد و نیروهای روانی- بدنی (قوای نفس در اعضای بدن) را برای توجه به آن می جُنباند و ازین راه عملکردهای اعضای گوارش را بهبود می بخشد.

🍜 دیگر آنکه آراستن شله زرد با پسته و بادام، هم شوقی در فرد بی اشتها پدید می آورد، و هم در تقویت و تغذیه #کبد و مغز بسیار اهمیت دارد.

🍜 شله زرد یکی از خوراکهای سودمند برای تغذیه کودکان، مادران باردار و شیرده، بیماران کم اشتها با ضعف هضم، و سالخوردگان بشمار می رود، و در هنگام ضعف و بی اشتهایی افسردگان یا داغدیدگان نیز بسیار سودمند است.

↩️ ادامه مطلب:
🌐 bit.ly/2IwQgLy

🆔 @ravazadeh