توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۲
در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به #خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.
نباید پرخوری کرد؛ #پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود
نباید زیاد گوشت خورد؛ چون #خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند.
@tebiranii *
توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۱
از نوشیدنی های بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد
نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود
ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد.
@tebiranii *
//////////////////////////////////////////
خوردنی های مناسب و نامناسب فصل بهار:
این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید:
شیرینی ها ، کیک، و خامه
غذاهای چرب و شیرین
گوشتها بخصوص گوشت قرمز
غذاهای شور ،سرخ کردنی ها
غذاهای مانده و کنسروی
غذاهای غلیظ مانند کله پاچه،فست فود
آجیلها و مغزیجات
شربتهای شیرین
توصیه به مصرف:
سوپ جو، آشهای ترش،انواع آش های ساده حاوی برنج و سبزیجات مرسوم و بدون ادویه جات و رشته
مصرف متناسب میوه و سبزی (مثلا؛ سیب، عناب، کاهو)
شربت نارنج، شربت لیمو، شربت زرشک و شربت عناب، سکنجبین و ماءالشعیر طبی
در ادامه همراه ما باشید…
#بهار
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیهhttps://eitaa.com/salamatkadeh_official