آخرین مطلب

فصل بهار و بایدها و نبایدهای تغذیه و نوشیدنی ها بر مبنای طب سنتی

✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۲

🔶در فصل بهار مصرف میوه‌ها، شربت‌های رو به #خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.

🔶نباید پرخوری کرد؛ #پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود

🔶نباید زیاد گوشت خورد؛ چون #خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند.

@tebiranii *

✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۱

🔶از نوشیدنی های بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد

🔶نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود

🔶 ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد.

@tebiranii *