توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۲
در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به #خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.
نباید پرخوری کرد؛ #پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود
نباید زیاد گوشت خورد؛ چون #خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند.
@tebiranii *
توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۱
از نوشیدنی های بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد
نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود
ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد.
@tebiranii *
//////////////////////////////////////////
خوردنی های مناسب و نامناسب فصل بهار:
این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید:
شیرینی ها ، کیک، و خامه
غذاهای چرب و شیرین
گوشتها بخصوص گوشت قرمز
غذاهای شور ،سرخ کردنی ها
غذاهای مانده و کنسروی
غذاهای غلیظ مانند کله پاچه،فست فود
آجیلها و مغزیجات
شربتهای شیرین
توصیه به مصرف:
سوپ جو، آشهای ترش،انواع آش های ساده حاوی برنج و سبزیجات مرسوم و بدون ادویه جات و رشته
مصرف متناسب میوه و سبزی (مثلا؛ سیب، عناب، کاهو)
شربت نارنج، شربت لیمو، شربت زرشک و شربت عناب، سکنجبین و ماءالشعیر طبی
در ادامه همراه ما باشید…
#بهار
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیهhttps://eitaa.com/salamatkadeh_official
///////////////////////////////////////////
یک راهکار بهاری برای پاکسازی:
آش طبی بهاره ای که در مناطق مختلف کشور به شکل های مختلف تهیه میشه، معمولا #لینت_مزاج هم میده و این کار میتونه باعث پاکسازی بدن در این فصل بشه.
این آش ها معمولا چند تا ویژگی دارن:
ساده و رقیق اند.
بدون گوشت اند و یا حاوی گوشت های لطیف
حاوی چاشنی های مناسب برای فرونشاندن حرارت بدن اند مثل آب تمرهندی، آبغوره، آبلیمو و .. که در دقایق پایانی پخت به آش اضافه میشه!!
حاوی حبوبات زودهضم مثل ماش، لپه یا برنج در حد کم
حاوی سبزیجات هستند.
میتونین سبزیجات معمول آش استفاده کنید اما اگر سبزی های بهاری به تناسب مناطق مختلف استفاده بشه کمک بیشتری میکنه که مشکلات این فصل کنترل بشه.
منبع:
@drhajimonfared️
️
️
️
️
️
️
️
️