آخرین مطلب

میوه های نارس گوجه سبز و چغاله بادام و مضرات مصرف آنها بر مبنای طب سنتی

کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
‼️میوه های نارس ونوبرانه
گوجه سبز نارس و چغاله بادام
مزاج هردو سردوخشک است

🔻مصرف میوه‌های نوبرانه باید فقط در حد رفع هوس باشد. یکی دو دانه.

⚠️ نکات زیر را به یاد داشته باشید:

🔻مصرف یک وعده نوبرانه در طول روز می‌تواند مانند یک وعده میوه و سبزی محسوب شود اما این موضوع در مورد نوبرانه‌ های کال صدق نمی‌کند.

🔻ترش و اسیدی بودن گوجه سبز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها در افراد سرد می‌شود.

🔻گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است افراد سردمزاج آن را با گلپر مصرف کنند.

🔻گوجه سبز یا چغاله بادام، پیش از تبدیل شدن به میوه کامل و رسیده از درخت چیده می‌شوند بنابراین زمان کافی برای ایجاد قندهای ساده، املاح و ویتامین‌ها در بافت آن‌ها وجود ندارد.

🔻بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌ درد، تشدید سوزش معده ویا حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده
می شود.

🔻هضم پوست سبز و سفت چغاله بادام برای دستگاه گوارش بسیار سخت است بنابراین احتمال دچار شدن به نفخ و دل‌درد با مصرف زیادخصوصا در اطفال وجوددارد

🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12