آخرین مطلب

کاسنی و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

🔷 #کاسنی

دارای مزاج سرد و تر است و مصلح آن شکر سرخ، سکنجبین، هل و دارچین است.

🔹تسکین دهنده صفرا، خون و تشنگی است و باید تازه و نشُسته مصرف شود.¹

🔹مفید جهت بیماری های کبد و معده و طحال و تقویت کبد

🔹مفید برای باز کردن گرفتگی های عروق و احشا، تنقیه کلیه و مجاری ادراری

🔹برای کبد گرم و سرد مفید بوده و هر چه تلخ تر باشد، در رفع امراض کبد مفید تر است.

🔹اگر آن را بجوشانید تا ساقه و برگ آن پاره شده و آب رقیق از آن جدا شود، بعد با نبات یا ترشی مصرف کنید، در تصفیه خون بی همتاست.

🔹ضماد برگ آن با سرکه جهت سردرد گرم و خشک مفید است.

❌ مصرف کاسنی در زمان #است.سرفه مضر است.

✔️ کاسنی خواص ضد دیابت و پایین آورنده قند خون دارد. بعلاوه مصرف این گیاه اثر محافظتی بر کبد و کلیه در مقابل سموم و دارو های شیمیایی دارد.

_________________________________
۱٫ در اثر شستن جزء لطیف آن از بین می رود. البته هنگام چیدن بایستی از مکان های تمیز و دور از آلودگی چیده شود.

@tebiranii *