آخرین مطلب

لبنیات و کلسیم آن و جایگزین های لبنیات بر مبنای طب سنتی

💊🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅امروزه، تبلیغات باعث شده که فکر کنیم تنها لبنیات منبع کلسیم می باشد…..

مواد خوراکی زیر درصد کلسیم بسیار بیشتری نسبت به لبنیات دارند .ومصرف لبنیات فقط با مصلح آن مثال شیر  فقط با عسل وخرماهای قهوه ای بایستی خورده شود و ماست و دوغ با زنیان و پنیر با گردو قابل مصرفند

✍برگ چغندر.بادام درختی.انجیر.هسته سنجد. سویق کامل.شیرعسل..شیر باسویق سنجد.. شیرخرما.گوشت گوسفند داروی استخوان ساز. تخم شربتی سویق سنجد روزی دو قاشق غذاخوری صبح ناشتا نمک دریا از۷ماهگی در غذا‌پشت ساق پا زیر نور مستقیم آفتاب به مدت۱۰ دقیقه هرروز مصرف خرما روزانه شیره خرما زیتون و روغن زیتون  یادمان باشد که پوکی استخوان از سنین پایین شکل می گیرد و در سنین بالاتر خودش را نشان می دهد.

🔺ضمناً قرصهای کلسیمی ک در پزشکی مدرن مطرح هستند بدلیل خلوص و عدم وجود کرییرینگ نه تنها درمانگر نیستند بلکه بیماریهایی نظیر اجتماع کلسیمی در مغز و آلزایمر و تنگی کانال نخاعی و خار پاشنه و تراکم استخوان موضعی و…. ایجاد میکنن و این جهل در علم هست..

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅