#شیر۱
بهترین شیر، شیر تازه دوشیده ی گاو جوان، چاق، سالم و سفید است که طعم و بوی بد نداشته باشد.
شیر محلی تازه دارای طبیعت گرم و تر و شیر پاستوریزه دارای طبیعت سرد و تر است و بعنوان مصلح آنها میتوان از عسل یا گلاب استفاده کرد.
شیر در افراد گرم #مزاج مانع غلبه خون، محرک نیروی جنسی، اشتها آور و چاق کننده می باشد.
مصرف آن با مصلح، برای افراد دارای مزاج سرد و خشک و معتادین به تریاک مفید است.
شیر پادزهر سموم کشنده است.
خوردن آن با برنج (بصورت شیربرنج یا فرنی) جهت طول عمر و زیبایی پوست مفید است.
خوردن آن با گردو و خرما یا مربای به و شکر، برای چاق کردن بدن و زیبایی پوست و تقویت نیروی جنسی مفید است.
#مضراتشیر
شیر سریع به خلطی که در معده تجمع دارد، تبدیل میشود، لذا مصرف آن صبح ناشتا توصیه نمیشود!
زیاد خوردن آن ( بیشتر از ٧٠٠الی ١۴٠٠ گرم در روز) به خصوص بدون مصلح، باعث سنگ کلیه و مثانه میگردد.
خوردن شیر حیوانی که تازه بچه آن مرده یا سقط شده، بسیار لاغر و یا مریض و یا حامله و یا تازه زاییده باشد، مناسب نبوده و در بدن ایجاد بیماری میکند.
زیاد و مداوم خوردن آن مخصوصا بدون مصلح برای افراد دارای #معده ضعیف و امراض بلغمی و افراد سرد مزاج مضر است.
خوردن آن با مواد غذایی شور، ترش، گوشت، تخم مرغ، ماهی، ترب، پیاز و میوه های تازه، سبزیجات و حبوبات و نیز خوابیدن بلافاصله پس از خوردن آن، در بدن اخلاط فاسد تولید میکند.
نکته :
شیر گاو سفید دافع سودا
شیر گاو سیاه دافع صفرا
شیر گاو سرخ دافع بلغم
شیر گاو زرد دافع هر سه خلط
@tebiranii *