⛔⛔⛔امروزه برای تزئین کیک ها از رنگهای مصنوعی و روغنهای بسیار چرب استفاده میکنند .
❌این مواد بسیار مضر بوده و افراد مبتلا به دیابت و فشارخون اصلا استفاده نکنند .
👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
//////////////////////////////////////////////
🎥 شیر و کیک سمی برای دانش آموزان!
✅ در این ویدیو دکتر اکبری ( متخصص طب سنتی درشهریار کرج )در مورد اینکه به دلیل وجود مواد نگهدارنده سرطان زا و نیترات در کیک های صنعتی و مصرف آن به همراه شیر سرد به هیچ عنوان توصیه نمی شود صحبت می کنند.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بذارین ❤️
انارستان؛ حامی سلامت مردم ایران❤️
📆 تاریخ پخش برنامه ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
فضای مجازی
🆔 @anarestan_tv
صفحه اصلی انارستان در تلوبیون
▶️https://telewebion.com/page/anarestan
صفحه پرسش و پاسخ برنامه انارستان در تلوبیون
▶️https://telewebion.com/tags/0xebee652/episodes
///////////////////////////////////////////
📛هشدار برای مادران
کلوچه به دلیل فقدان مواد فیبری بسرعت قند خون را بالا میبرد!
کلوچه به دلیل فقدان مواد فیبری، بسرعت قند خون را بالا برده و با تحریک ترشح انسولین، زمینه ابتلا به دیابت را در افراد بخصوص کودکان مستعد افزایش میدهد. خوب است بدانید گردوهای نامرغوب داخل کلوچهها اغلب حاوی سم آفلاتوکسین بوده و زمینه ابتلا به سرطان کبد را افزایش میدهد.
@mahdyarteb
📚📚کانال دکترکریمی طب سنتی دراصفهان