آخرین مطلب

معده صفراوی با تلخی و تهوع و روش سالمسازی آن با انار و رب های انار و سیب و زرشک بر مبنای طب سنتی

💊💊🌺 انار و عوارض صفراوی

🍃 تلخی وخشکی دهان یا حالت تهوع علائمی هستند که از دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به کمک تدابیر پاکسازی معده می‌توان  آن را برطرف کرد.

🍃وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی، وجود صفرای مانده و متعفن در معده است. صفرای مانده موجب بی‌اشتهایی ، حالت جوشش معده و نهایتا زخم معده می شود .

🍃رب انار ترش و شیرین، رب سیب و شربت زرشک از دسترسترین خوراکیها برای تقویت و پاکسازی معده هستند .

🍃مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند.

🍃تهیه شربتی از رب انار و آب‌غوره همراه با عسل هم می‌تواند موثر باشد به این ترتیب که رب انار را با آب‌غوره ، آب و عسل مخلوط ‌کنید  و روزانه  دو تا سه بار یک فنجان میل کنید .

شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این مشکل است. به این ترتیب که به میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام آورید. میزان شکر اضافه شده همانند سایر شربت‌هاست به میزانی که کمی قوام پیدا کند.