#کاچی
مواد لازم :
آرد جوانه گندم (درصورت دردسترس نبودن آرد گندم) . عسل . روغن حیوانی گاوی . آب . پودر دارچین . پودر هل . زعفران . گلاب . مغزیجات (بادام درختی . گردو . پسته).
مقداری زیره سبز و سیاه، تخم شوید
طرز تهیه :
در تابه آرد را تفت دهید . سپس روغن را اضافه کنید . در قابلمه ای جداگانه آب را جوش آورید و کنار بگذارید . بعدازاینکه کمی ولرم شد عسل را به آن اضافه کنید . سپس این شهد را به آرد اضافه کنید آرام آرام . سپس دارچین و گلاب و زعفران دمکرده و مغزیجات و…. را اضافه کنید.
طبع غذا :
گرم
خواص :
خونساز .
بسیار مقوی (مخصوصا برای دوران نقاهت و بیماری . بعداز زایمان).
انرژی زا، مفرح، عضله ساز،
تقویت اعضای رئیسه بدن.
@tebiranii *