آخرین مطلب

بیدمشک عرق و یا گیاه و دمنوش آن و خاصیت ذاتی شان برمبنای طب سنتی

نام‏هاى دیگر بیدمشک:

بید مصرى- بید طبرى- شاه‏بید- گل بیدک- گربه‏بید- سوحر- سوگوت- صفصاف- دارفشفشه- مشک‏فیک- مشبد- بهرامج- پیشى‏پیشى- خلاف بلخى- خلاف‏بان- وشع- بهرامه- مشک‏بید- فلابلخى.

خواص میوه بیدمشک :

طبیعت آن: سرد و تر است.

خواص درمانى میوه بیدمشک : ۱- هربار میوه بیدمشک را در قورى انداخته و همراه چاى دم کنید و بنوشید، چاى را معطر مى‏سازد.

۲- پنجاه گرم خشک میوه بیدمشک را در یک لیتر آب دو دقیقه بجوشانید بعد ده دقیقه دم کنید سپس آب آن را صاف‏نموده روزى سه فنجان به نوبت قبل از غذا بنوشید. بى‏اشتهایى پس از بیمارى و نقاهت را برطرف مى‏سازد، اعصاب صورت را تسکین مى‏دهد، بى‏خوابى را درمان مى‏کند، سردردهاى گرم مزاج را تسکین مى‏دهد.

خواص عرق بیدمشک:

۱- عرق بیدمشک را بنوشید. ملّین طبع است، قلب را تقویت و ضعف آن را برطرف مى‏سازد، مقوى معده و احشاء و قوه باه بوده، قند خون را پایین مى‏آورد.

۲- عرق بیدمشک را با شرب بهارنارنج مخلوط کنید و چهل روز صبح و شب هربار یک لیوان بنوشید، عرق بدن که از ضعف باشد را متوقف مى‏سازد.

 

خواص درمانى برگ درخت بیدمشک:

۱- پنجاه گرم برگ درخت بیدمشک را در یک لیتر آب دو دقیقه بجوشانید بعد ده دقیقه دم کنید و آب آن را صاف و شیرین سازید و روزى سه فنجان به نوبت بنوشید. بى‏اشتهایى پس از بیمارى و نقاهت را برطرف مى‏سازد و خارش بدن و درد اعصاب را تسکین مى‏دهد.

۲- بیست و پنج گرم از برگ درخت بیدمشک را با همان اندازه پوست شاخه‏هاى دو ساله بیدمشک در یک لیتر آب بخیسانید، بعد ده دقیقه دم کنید و آب صاف‏کرده آن را روزى سه تا پنج فنجان به ترتیب بنوشید.

پریودهاى زودبه‏زود که همراه با خون زیاد است را تنظیم مى‏نماید، گال را درمان مى‏کند.

۳- اگر زالو در حلق کسى رفته باشد و در حلق یا اطراف آن چسبیده باشد با آب برگ تازه بیدمشک قرقره کنید. از عضو جداشده از حلق خارج خواهد شد.

پوست شاخه‏هاى جوان بیدمشک:

نام دیگر: اکورس دوسل مى‏باشد.

خواص درمانى پوست بیدمشک: ۱- پنجاه گرم پوست بیدمشک را در یک لیتر آب جوش دو دقیقه بجوشانید بعد دوازده دقیقه دم کنید و قبل از هر غذا یک فنجان آب آن را بنوشید. رماتیسم را درمان و خارش بدن را تسکین مى‏دهد.

۲- هر روز دو مثقال از خشک پوست بیدمشک را نیمکوب نموده با چهار مثقال شاهتره مخلوط در آب بجوشانید تا به اندازه هفت فنجان آب بماند بعد صاف کنید و آب آن را سه فنجان قبل از صبحانه و دو فنجان قبل از ناهار و دو فنجان قبل از شام بنوشید. تب نوبه یا مالاریا را درمان مى‏کند.

خواص گیاه بیدمشک و عرق بیدمشک

بیدمشک جایش درزندگی ما چگونه است !!!!!!!

بید مشک ( دارای مزاجی سرد و تر )

اگر بید مشک را در قوطی چای بریزید باعث معطر شدن چای می شود و دم کرده این چای بید مشکی تنها بی اشتهائی پس از بیماری و نقاهت را برطرف کرده و بیخوابی را رفع نموده و نیز سردرد های افراد گرم مزاج را تسکین می دهد .

خوردن عرق بید مشک مقوی قلب ، اعصاب ، ملین کننده طبع ، مقوی قوه باء و کاهنده قند خون است .

اگر دم کرده برگ و پوست درخت بید مشک را روزی پنج بار و هر بار یک فنجان بنوشید بی نظمی قاعدگی وزود به زود بودن قاعدگی همراه با خون زیاد را تنظیم می کند .