آش مخصوص سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا
طرز تهیه:
مقداری مساوی از زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.
پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک دریا و آبلیمو به آن اضافه نمایید.
این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی و دفع کننده جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می کند.
تذکر :
بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چندحبه سیر نیز استفاده نمایید.
در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک تکه ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.
تلگرام و ایتا :
@drhasanati
لینک عضویت کانال ایتا
کانال سلامتکده بابونه (دکتر حسناتی)