آخرین مطلب

پاکسازی بسیار ویژه کبد و گوارش و پوست با شربت کاملا گیاهی بنام ماء الجبن یا آب پنیر

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷شما غفلت ازاین شربت پاکسازی کبد و گوارش و پوست نکنید 🔻🔻
ماء الجبن یا آب پنیر برای پوست های خشک با نگاهی به طب سنتی چیست

خانمهای پوست خشک پیگیری کنید
آب پنیر (ماءالجبن یا آب شیر بریده)
غرض زردآب و آب شیر بریده است که از شیر بز یا گاو بدست آید.
آشامیدن چند استکان از آن تا یکهفته جلادهنده رنگ رخسار صفرائى مزاجها (گرم مزاجها) و سودائى (خشک) مزاجها و پاک کننده اخلاط و سموم از بدن آنهاست.
نرم کننده و تازه کننده و رطوبت دهنده و مسهل و بازکننده گیرهاى اندرون و امعاء می باشد.
زردآب شیر معالج هر رنج و مرض و جوش و بثور بدن که از حرارت و خشکى بوده می باشد.
همچنین رافع التهاب و هیجان و اضطراب و مالیخولیا و جرب و خارش و هر نوع سوزش چه در زبان و حلق و گلو و چه در پوست و اندرون که از حرارت باشد می باشد.
ایضا مداوى ضعف قواى شهوانى و ریزاننده سنگ مثانه، مگر جهت سردمزاج ها که از این جهت صاحبان این دو طبیعت را مفید نمی باشد.
http://www.tim.ir/teaching/641
سایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ماءالجبن ( آب پنیر )و درمان گری برای کاهش تومورها

💊بسم الله الرحمن الرحیم
ماءالجبن ( آب پنیر ) :
ارزش غذایی آب پنیر بیشتر از پنیر است.
برای پاکسازی کل بدن به خصوص کبد ، قلب ، عروق ، مغز و روده از سموم ، خلط های فاسد و….. موُثر است . سبب کاهش تومور و کیست می شود.
طریقه مصرف ماءالجبن ( آب پنیر ) :
۱ . در مرحله پیشگیری : در فصل بهار بسته به نوع مزاج و سلامت آن هفته ای یک بار صبح ناشتا یک لیوان تا سه لیوان ( در فواصل ۲ ساعته ) از آن را بنوشند و تا ظهر هیچ نوع خوراکی مصرف نکنند از آن جا که خلط های سوخته از بطن بدن خارج می شوند شخص گرسنه و تشنه نمی شود.
آرامش اعصاب و خواب راحت را به دنبال دارد.
۲ . عزیزان مبتلا به سرطان :
بهتر است هر روز یک استکان ماءالجبن را با غذا مخلوط کنند و مصرف نمایند . سبب کاهش تومور و جلوگیری از عود آن می شود.
مصرف آن پس از شیمی درمانی سبب خروج ضایعات دارویی می شود.
پنیر پروتئین ، کلسیم ، املاح معدنی و ویتامین آ ، ب و… دارد از طرفی پنیر ایجاد خلط های فاسد سودا و صفرا می کند ولی از آن جا که آب پنیر دفع سموم می کند عزیزان می توانند پنیر را به صورت دلمه ( پنیر تازه ای که هنوز آب آن گرفته نشده است. ) مصرف کنند.
پنیر کهنه مضّر است .
پنیر کهنه سموم و خلط های فاسد سودا و صفرا را در بدن ایجاد کرده که سبب افزایش غلظت بدن و محیط مناسب برای تشکیل نطفه هر نوع بیماری از قبیل سنگ های صفراوی و کلیوی ، دیابت ، مشکلات کبدی ، دستگاه گوارش ( معده _ روده ) و قلب و عروق ، چاقی و…. فراهم می شود.
مصلح پنیر سیاهدانه است .
در صورت مصرف به نکات زیر توجه کنید :
۱ . پنیر باید تازه باشد .
پنیر تازه بازار ممکن است سبب بیماری از قبیل تب مالت و…. شود .
بنابراین پس از به جوش آمدن شیر تازه آن را بیست دقیقه بجوشانید و پاستوریزه کنید و پس آن پنیر تازه تهیه کنید .
آب پنیر از پنیر با ارزش تر است .
۲ . پنیر چرب و شور نباشد .
۳ . پنیر را با مواد نشاسته ای نخورید سبب ایجاد انواع تومور ، کیست و ….می شود.
۴ . پنیر را با سبزیجات و جوانه ها به صورت سالاد مصرف کنید .
۵ . از آب پنیر در سالاد استفاده کنید .
۶ . در صورت استفاده از نان کنار پنیر ، نان از جوانه و آب پنیر تهیه شده باشد.
۷ . یک استکان آب پنیر را جایگزین چای کنار نان جوانه ، پنیر و سبزی کنید .
الحمدلله علی ما هدانا
استادو پزشک خانم کیوانی
https://t.me/mahsolatekosar

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🍷طرز تهیه ماءالشعیر:
۱/۵کیلو جو پوست کنده را با ۱/۵لیتر آب ، در ظرفی ریخته وروی شعله بگذارید تاباشعله ملایم بجوشد تا دولیوان آب باقی بماند سپس آنرااز روی حرارت برداشته وبگذارید مواد آن ته نشین شود.
🍷آب سرخ رقیق بالای آن ،ماءالشعیر رقیق نامیده میشود که غذاییت آن کمتر بوده ودر پاکسازی مواد زاید ازبدن قوی تر است ،این دارو، سنگ شکن کلیه و کیسه صفراست .
🍷لازم به ذکر است ماءالشعیر دو نوع است:آب جو ،که خوردنش حلال است
اما آبجو، که نام دیگرش فقاع میباشد از نظرطب اسلامی نجس و حرام است.
🍷طرز تهیه ماءالجبن : یک لیتر شیر رابجوشانید سپس ولرم کنید ،نصف استکان سرکه انگور یا سرکه سیب ،به آن اضافه نمایید ،سپس درحین فرایند تبدیل شیر به پنیر، آن را درکیسه نخی تمیز ریخته ،آبی که از آن خارج میشود را ماءالجبن گویند .
یک قاشق غذاخوری سرخالی افتیمون را با یک لیوان ونیم ماءالجبن آرام سه تا پنج دقیقه بجوشد یک ربع دم کشیده شود.

🍷خواص ماءالجبن : درمان کننده وسواسهای شدید،رفع کننده یبوست،پاک کننده اخلاط فاسد از خون و کبد،درمان کننده واریکوسل ،مفیددرمعالجه بواسیر وشقاق مقعدی،واریس ها ومیکرو واریسها،رفع کامل خارش ژنرالیزه بدن و…میباشد. i
🍷طی چندماه پیش در کشور آمریکا۱۹۵۰مقاله درمورد ماءالجبن نوشته شده است،که آب پنیر تمام اسیدهای آمینه وپروتیینها را در خود دارد.
🍷بوعلی سینا میگوید؛ ماءالجبن غواص است، یعنی به عمق بافتها نفوذ کرده ومواد زاید (اخلاط سوخته و فاسد) را ازآن خارج نموده ودفع مینماید.
🍷ایشان خاطرنشان کردند: ماءالجبن، مظلوم واقع شده است چون کمتر طبیب و پزشکی، این داروی باارزش را برای بیماران خود تجویز میکند.
🍷طرز مصرف این معجون بدینصورت است که هر روز صبح ناشتا یک لیوان تا چهل روز میل شود.بروز اسهال یا قی، طبیعی بوده، وبه مرور برطرف خواهد شد.
🍷تدوین: دکترحمزه سام دلیری عضو انجمن علمی طب سنتی ایران کارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri
https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw