﷽
خواص کشک
کشک یک فراورده ی شیری است و کسانی که به شیر حساسیت دارند، اغلب می توانند بدون هیچ مشکلی پروتئین کشک با کیفیت را میل کنند. پروتئین کشک دارای تمامی آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن، با بهترین توازن ممکن است و میتواند جایگاهی ویژه در فهرست غذایی داشته باشد.
پروتئین کشک سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتی اکسیدان ارزشمند کمک می کند و رادیکالهای آزاد را نابود و در سم زدایی عوامل سرطان زا شرکت میکند و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود می بخشد. کشک افزایش دهنده توده عضلانی بدن و افزایش دهنده ی سطح سلامتی و تسریع کننده ی بهبودی بدن بعد از بیماری است.
بهترین کشک، کشکی است که از شیر دامی تهیه می شود که در چمنزارهای سبز طبیعت و به دور از هر گونه مواد شیمیایی و سموم، رشد یافته و به آنها هیچ گونه هورمون رشدی یا مواد غیر طبیعی داده نمیشود.
سایت دکتر روازاده
☜【طب شیعه】
@tebshia20
///////////////////////////////////////////////
کشک دارای طبیعت سرد و خشک می باشد و قابض و مسکن صفرا است. خوردن آن در فصول گرم برای جلوگیری از غلیان خون و اسهال های صفراوی مناسب است.
دیر هضم بوده و مصرف زیاد آن باعث تولید بلغم خام و ریاح در بدن می گردد؛ بویژه در افراد دارای مزاج سرد و تر.
از مصلحات آن هم می توان به گلقند اشاره کرد.
منبع: دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی
کشک
مصلح_کشک
کانال دکتر غلامرضا کریمی طب سنتی دراصفهان