آخرین مطلب

آبگوشت تقویتی بر مبنای طب سنتی

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

👈روش تهیه آب گوشت تقویتی
از استاد طالقانی

✳️ خواص
👇🏼👇🏼👇🏼
◀️بسیار مقوی ونیرو زا,جبران کم خونی,ضعف,بیحالی , از دست دادن خون بدن,مانند عادت ماهیانه. حجامت,زالو,فصدو…

◀️تقویت جنسی ,مقوی قلب ,مغز واعضای رییسه و…

◀️باحفظ خواص وجذب بالا

متاسفانه اکثر آبگوشتهایی که در منازل به روش معمولی درست میشود بعلت روش پخت ,خواص تقویتی و ماهیت اصلی خود را از دست میدهد و کاربردهای لازم را ندارد.
⚡️⚡️
در این روش بسیار ساده حداکثر خواص گوشت محفوظ خواهد ماند.

⬅️روش تهیه 👇🏼👇🏼

یک واحد (واحد بسته به نظر شما میتواند حجم یا وزن باشد مثلا سی گرم)گوشت بدون استخوان وبدون چربی بره یا گوسفند ترجیحا از قسمت سرشانه وماهیچه را خوب ساتوری وریز ریز به اندازه خیلی کوچک تقسیم کنید, سپس در یک ظرف شیشه ای مانند ظرف شیشه ای مربا و… قرار دهید.

بعد ۷_۵ واحد آب به آن اضافه کنید وخوب آنرا بهم بزنید.

سپس این ظرف شیشه ای را داخل یک ظرف دوم بزرگتر(قابلمه) قرار دهید که حداقل تا نصف ظرف شیشه ای درون آن آب باشد.

سپس گاز را روشن کرده تا خوب باحرارت مناسب کاملاپخته شود.
مقدار بسیار کمی نیز ادویه به آن اضافه نمایید.
بعدازپخته شدن , گاز را خاموش, مواد را صاف کنید. ترجیحا با کمی عسل شیرین کرده وبصورت قاشق قاشق میل شود.

👈تذکرات

↔️۱_بهترین حالات جذب واثر گذاری یکساعت قبل از غذا وبا شکم خالیست.

↔️۲_ادویه, نمک ,عسل و… بسته به شرایط,مزاجی وجسمی فرد باید تنظیم گردد.

💠 موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید