آخرین مطلب

گوشت ماهی از منظر طب روائی چه معایب و محاسنی برخلاف طب امروز دارد

أقِلُّوا مِن أکْلِ الْحیتانِ فَإنَّها تُذِیبُ الْبَدَن و تُکثِرُ البَلغَم و تُغَلِّظُ النَّفْس

امام علی علیه السلام: ماهى کمتر بخورید که گوشت بدن را آب میکند، بلغم (رطوبت سرد بدن) را می افزاید و نفس کشیدن را دشوار میسازد.(متاسفانه بسیاری از مواردی که در طب جدید برآن تاکید میشود، در طب سنّتی و اسلامی از آن نهی شده است.)

وسائل الشیعه ج‏۲۵ ص ۲۹

📚گوشت ماهی

💠 مزاج این گوشت سرد و تر است .

💠 زودهضم ، مرطوب کننده ، چاق کننده و شیرافزا است .

💠 در گرم مزاجان محرک نیروی جنسی است .

💠 مناسب برای بیماریهای ریوی ، کبدی و کلیه های گرم و پیچش روده است .

💠در کل برای افراد بلغمی مزاج و طبع سرد مناسب نیست .

💠 خوردن گوشت ماهی با آب سرد ، شیر ، تخم مرغ ، گوشت حیوانات خشکی بسیار ضرر دارد .

💠دارای پروتئین بالا ، چربی کم ، کلسترول کم و ویتامین و املاح مناسب است .

💠 تری گلیسیرید خون و خون رسانی سلولها را بهبود میبخشد .

💠 باعث تنظیم ضربان قلب و سلامت مغز شده و برای مبتلایان به ام اس مفید است .

💠اگر ماهی برای دریای شور باشد حاوی ید مناسب است .

💠بهتر است حتما دو بار در هفته این گوشت را در رژیم غذایی خود قرار دهید .

🔸⛔️⛔️مصلح آن زنجبیل ، آویشن ، عسل ، ادویه گرم و پختن آن با روغن دنبه یا کنجد است .

🌿 @TebbolAeme 🌿