مزاج #ریشه_ها:
#شلغم گرم وتر
#ترب سیاه گرم وخشک
#ترب سفید گرم وخشک
#پیاز گرم وخشک
#سیر گرم وخشک
#سیب زمینی سرد و تر
#سیب زمینی ترشی کمی و گرم و تر
#هویج فرنگی گرم و تر
#زردک(هویج ایرانی) گرم و تر
#شقایق(هویج بیابانی) گرم و تر
#کلم قمری گرم و تر
#موسیر گرم وخشک
#چغندر قند معتدل و کمی گرم
#چغندر قرمز معتدل و کمی گرم
ریشه ها بهترین و بیشترین املاح و مواد کانی را در بر دارند.
بهترین و صحیح ترین روش استفاده از ریشه ها بصورت خام میباشد.
افرادی که نمیتوانند بدین صورت مصرف نمایند بهتر است که بصورت بخار پز استفاده نمایند.
@soroshesalamati