بوهای بد و ناخوشایند میتوانند عملکردهای شناختی، هیجانی، محاسباتی، تصمیمگیری، یادگیری، و حافظه را در مغز دگرگون کنند و موجب بیخوابی، تنیدگی، و آشفتگی ریتمهای زیستی نیز بشوند.
برای کاهش اثرات بوهای متعفن بر سیستم عصبی، باید از رایحههای ملایم خوشایند و سازگار با مغز بهره برد.
نگارنده این بوییدنیهای طبیعی و ارزان و ساده را برای کاهش اثرات بوی بد بویژه در افراد مضطرب و تحریکپذیر و حساس به بو پیشنهاد میکند:
بوی خیار رندهشده
بوی پوست پرتقال و نارنگی
بوی به
بوی گلاب
بوی تخم گشنیز کفمالشده یا عرق گشنیز
بوی سبزی ریحان یا عرق ریحان
همچنین شاخهای گل مریم یا گل نرگس در کنار بستر خواب به مغز شما در هنگام خواب نیرو میدهد.
دلگرم و تردِماغ باشید.
دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب ایرانی )
انجمنعلمیطبسنتیایران
@persianmedicine
@drmmohebbi