آخرین مطلب

چای به و چای لیمو بر مبنای طب سنتی

👈چای به و لیمو 🔹باطبیعت:معتدل

خواص:

🔹آرامش اعصاب
🔹هضم بهترغذا
🔹نشاط آور
🔹پاکسازی کبدچرب
🔹 تقویت قلب و…

⬅️روش تهیه:

🔸به ،راورقه ورقه کرده ،درآفتاب خشک کنید.
🔻مقداری آب لیموی تازه درقوری ریخته وهمراه باورقه های خشک به,
چنددانه هل وچندقطره گلاب نیز اضافه کنید.
به مدت ۱۰دقیقه بگذارید دم بکشد.
با عسل یاشکرسرخ وشیره انگور و… شیرین کنید،بنوشید.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////////////////////

#چای_به

☕️طرز تهیه چای به

🌼 برای چای به از به رسیده و خوش عطر استفاده کنید

🌼 به ها را بشویید ، از وسط نصف کنید ، دانه آنها را جدا و سپس با رنده ی خیلی درشت محکم رنده کنید
و یا میتوانید به ها را با چاقو ، خلالی نازک خورد کنید (پوست به ها را نگیرید )

🌼 سپس آنها را در مقابل آفتاب یا روی بخاری و شوفاژ خشک کنید
دانه های به را هم میتوانید همراه آنها خشک کنید و در چای به استفاده کنید

🌼 بعد از خشک شدن ، آنها را با حرارت ملایت تفت دهید و مدام زیر و رو کنید ، مراقب باشید نسوزد

🫖 روش دم کردن چای به

☕️حدود یک الی دو قاشق غذاخوری چای به را در قوری بریزید و روی آن آبجوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد

☕️ چای به را میتوانید به صورت جوشانده هم آماده کنید که با این روش سریعتر آماده میشود

☕️ چای به تا چند روز هم ماندگاری دارد البته به شرطیکه زیر آن حرارت باشد یا روی بخاری باشد .

☕️ اگر چای به شما زیاد رنگ نمیدهد ، آن را بیشتر تفت دهید

☕️ موقع دم کردن چای به میتوانید با توجه به ذائقه و مزاجتان از دارچین ، هل ، زنجبیل ، گل محمدی ، زعفران و … استفاده کنید( افرادی که کبد گرم و خشکی دارند استفاده نکنند )

☕️ برای خوشرنگ شدن چای به میتوانید موقع دم کردن ، به آن زعفران غلیظ ، چای ترش یا پرک لبوی خشک اضافه کنید (هر کدام به تنهایی)

📌 پرک لبوی خشک بعد از چند ساعت در چای باعث تغییر مزه آن میشود و برای مصرف کوتاه مدت بهتر است .

✅کپی مطالب فقط با ذکر منبع
@tabkheslami
.