فیلم تهیه حریره بادام و شیره
️مواد لازم :
۱️⃣ بادام خام ۶ عدد
۲️⃣ شیر یک فنجان
۳️⃣ گلاب یک قاشق مربا خوری
۴️⃣ آرد برنج یک قاشق غذاخوری
۵️⃣ شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
️طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را با آب جوش به مدت دو ساعت خیس کرده و سپس پوست میکنیم. بادام و گلاب و شیر را داخل مخلوط کن، میکسر ریخته و یا با گوشتکوب برقی کاملا یک دست کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم و به همراه آرد برنج روی حرارت ملایم می گذاریم. دائم هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. حریره بادام را داخل ظرف مناسب ریخته و با شیره انگور نوش جان کنید!
افراد با مزاج خشک بهتر است رقیق تر درست کنند.
حریره بادام بدون شیر (و با آب) هم قابل تهیه است.
اگر مخلوط کن یا گوشتکوب برقی در دسترس نیست می توانید بادام ها را رنده ریز کنید.
با تشکر از خانم محمدیان عزیز، برای تهیه فیلم این حریره.
.#آموزش_آشپزی #حریره_بادام_و_شیره
دکتر فاطمه مرادی متخصص طب ایرانی
@drfamoradi
//////////////////////////////////////////
نظریه معارفی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مبتلا به میکروب کرونا حتما هریره بادام شیرین با اناناس و تخم بلدرچین فراموش نشود
//////////////////////////////////////
حریره بادام شاه کلید رفع سرفه های مداوم
حریره بادام سینه را صاف می کند، خلط آور است و خس خس سینه را رفع می کند
خوردن حریره بادام برای درمان گلودرد و سرفه مفید است.
بادام مغز را تقویت می کند و مانع ریزش نزله های مغزی به سینه می شود
حریره بادام یک غذای آبکی است و مصرف آن در مواقع سرماخوردگی مفید است
بادام سیستم ایمنی را تقویت می کند ؛ مصرف حریره بادام برای بچه هایی که مدام دچار سرماخوردگی می شوند توصیه میشود
#رحیق #طب_ایرانی #طب_اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
#نسخ_استاد ˼
♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii
////////////////////////
چطوری شیر بادام درست کنیم؟
بادام را در آب جوش بیندازید تا پوست قهوهای آن جدا شود، این جوری هم هضم آن راحتر است و هم ظاهر شیر را حفظ میکند.
حالا بادامهای پوست کنده را همراه با آب، شکر و کمی گلاب (دلخواه) داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه بهم بزنید. بسته به غلظت و ذائقه، مقدار بادام و آب را مشخص کنید، یک بار درست کنید دستتون میاد ( مثلاً ۱۰ تا ۱۵ عدد بادام و یک لیوان آب برای یک فرد بزرگسال)
مدت زمان همزدن هم حتماً باید ۵ دقیقه باشد تا ترکیب یکدست شود و به صورت شن ته ظرف ته نشین نشود
سعی کن تازه درست کنید و میل کنید، در یخچال کمی تغییر رنگ و بو میدهد.
@TebbolAeme
حریره بادام شاه کلید رفع سرفه های مداوم
حریره بادام سینه را صاف می کند، خلط آور است و خس خس سینه را رفع می کند
خوردن حریره بادام برای درمان گلودرد و سرفه مفید است.
بادام مغز را تقویت می کند و مانع ریزش نزله های مغزی به سینه می شود
حریره بادام یک غذای آبکی است و مصرف آن در مواقع سرماخوردگی مفید است
بادام سیستم ایمنی را تقویت می کند ؛ مصرف حریره بادام برای بچه هایی که مدام دچار سرماخوردگی می شوند توصیه میشود
#رحیق #طب_ایرانی #طب_اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
#نسخ_استاد ˼
♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii