چند پیشنهاد برای مصرف نخودفرنگی بخارپز یا آبپز
دکتر مجید انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی
نخودفرنگی با کالری کم، اندکس گلایسمیک نسبتا پایین، پروتئین بالا، و دارا بودن ترکیبات آنتیاکسیدان و عناصر معدنی، برای مبتلایان دیابت، چاقی، پرفشاری خون، و کبد چرب مفید است و برای افراد تندرست نیز خوراکی ارزان و مغذی باارزشی است.
پیشنهاد میکنم نخودفرنگی را خام نخورید بلکه آن را آبپز یا بخارپز کنید و به روشهای زیر از آن بهرهمند شوید:
نخودفرنگی آبپز یا بخارپز را به سالادی شامل هویج و سبزیجات بیفزایید.
آن را در سوپهای مختلف با سبزیجات بکار ببرید.
نخودفرنگی را در خورش همراه با مرغ بپزید.
آن را همراه با جوانههای تازه و روغن زیتون و قدری پودر آویشن میل کنید.
@Hikmatbasedmedicine
هشدارها:
۱. مصرف نخودفرنگی در مبتلایان نقرس و سنگهای کلیوی از جنس پورین باید کم و گهگاهی باشد.
۲. مبتلایان کمخونی که مکمل آهن مصرف میکنند باید نخودفرنگی را نزدیک زمان مصرف مکملها میل نفرمایند.
۳. گرچه شواهد قطعی برای اثرات ضدباروری نخودفرنگی در انسان وجود ندارد ولی اگر فردی با سابقه مشکلات باروری، یا سن انتهای دوره باروری، قصد بارداری دارد بهتر است ریسک نکند و از مصرف زیاد یا مداوم نخودفرنگی پرهیز کند.
(عکس: مجید انوشیروانی)
نویسنده، نقل این نوشتار را با ذکر نام و لینک کانال مجاز میشمارد.
@Hikmatbasedmedicine
///////////////////////////////////////
نخود سبز، ضدسرطان قوی!
نخود سبز سرشار از ساپونین میباشد، ساپونین با کاهش رشد تومور سرطانی و افزایش تخریب سلولهای سرطانی، با این بیماری مبارزه میکند
- اضافه کردن نخود سبز به رژیم غذایی به هضم غذا کمک کرده، قند خون را کنترل و برای کاهش وزن نیز مفید است
@MajalePezshki