آخرین مطلب

باقلا و خاصیت آن

🔴 اندر خواص باقلا

♻️ از مصرف باقلای درشت و پرورش یافته با کود شیمیایی پرهیز کنید. درمنابع به مصرف باقالای ریز و #زردرنگ توصیه شده است.

آب پخته‌ی باقلا برای جلوگیری از تولید #سنگ_مثانه و بازکردن #انسدادها بسیار مفید بوده و #خشونت_حلق را برطرف میکند.

همچنین خوردن باقلا #اسهال_مزمن و اسهال‌های حاصل از #زخم_روده‌ها را متوقف میکند.

باقلا #خونساز بوده و موجب افزایش شیر مادران شیرده میگردد.

عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir

#باقلا

💠 خوردن #باقلا، استخوان هاى #ساق را تراکم درونى مى دهد، توان #مغز را افزون مى سازد و خون تازه تولید مى کند.

(الکافى،ج۶،ص۳۴۴،ح۱)

@soroshesalamati