در این روزها بدن و ذهن خود را #سالم و #قوی نگه دارید
ایجاد فضای آرام و هماهنگ در خانواده، از آنجا شروع می شود که همه احساس خوبی نسبت به خودشان داشته باشند. هنگام شیوع #ویروس_کرونا، مردم احساسات منفی چون غم، اضطراب، ترس و حتی افسردگی تجربه میکنند. کمک به خود و خانوادهتان برای داشتن نگرش مثبت در عبور از این دوران سخت بسیار مهم است.
@persianmedicine
//////////////////////////////////////
نکته بالینی بسیار مهم در کمک به بهبود بیماران مبتلا به کووید-۱۹
بنا به مشاهدات متخصصان بالینی در بخشهای بستری، و گزارش بیماران تحت درمان خانگی، یبوست در میان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مشکل شایعی است. رفع این مشکل در یک پروتکل جامع درمانی علیه کووید-۱۹ بسیار مهم است که البته ممکن است گاه بهاندازه کافی مورد توجه قرار نگیرد.
یبوست علاوه بر تشدید مشکلات زمینهای بیماران قلبی و دیابتی میتواند در تشدید مشکلات التهابی ریه، تهوع، بیاشتهایی، و ضعف بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیز دخیل باشد.
@Hikmatbasedmedicine
رفع این مشکل با داروهای گیاهی و تغذیه مناسب بهراحتی امکانپذیر است ولی نکته مهم اجتناب از مصرف مطلق ملینهای تحریکی قوی مانند سنا و فرآوردههای اصلاحنشده آن بویژه در بیماران بدحال است.
با توجه به تب و التهاب در بیماران، مصرف غذاداروهایی مانند خورش کدو، خورش لوبیاسبز، سوپ جو با هویج و گشنیز، و انجیر و آلوی خیسانیده در گلاب با ملاحظه شرایط بیمار انتخابهای سودمندی هستند.
نوشیدن خیسانیده خاکشی در آب همراه با گلاب نیز در این شرایط مفید است.
افراد غیردیابتی میتوانند از کمپوت گلابی و کمپوت انجیر نیز استفاده کنند.
دکتر مجید انوشیروانی(متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
www.itma.ir
@persianmedicine
//////////////////////////////////////
. توجه توجه
سوپر گروه مشاوره کرونا با مبانی طب سنتی ایرانی اسلامی
بصورت رایگان
باتوجه به شیوع بسیار زیاد بیماری کرونا در کشور و تبدیل آن به یک بحران جدی ؛ سوپر گروهی جهت رفع دغدغه عزیزان و سوالات در خصوص این بیماری و دادن مشاوره با مبانی طب سنتی ایرانی اسلامی
با حضور درمانگران و برخی اساتید این عرصه
راه اندازی گردیده است.
لذا عزیزانیکه جهت دریافت مشاوره لازم میتوانند عضو گروه شده و سوالات خود را با مشاوران مطرح و راهکارهای لازم را دریافت نمایند.
در این شرایط هر فردی هر چه در توان دارد باید انجام دهد.
جهت ورود به سوپر گروه روی لینک کلیک کنید.
@cronatebsonatieslami
نشر دهید
////////////////////////////////
آیا امکان بروز بیماری #کرونا در فصول دیگر سال یا در #سالهای_دیگر هم وجود دارد؟
#بله قطعاً، چون #ترس، که عامل اصلی بروز این بیماریست که ایجاد شده، ضمن اینکه #سبک_زندگی امروز، موجب #افزایش_رطوبت_عارضی بدن شده و رطوبت بستری برای پذیرش این بیماری و بسیاری از بیماریهای دیگر است.
در #تابستان بدلیل مصرف زیاد آب سرد و یخ و میوههای #آبداری چون خربزه، طالبی و هندوانه و در معرض انواع خنککنندههای صنعتی و انواع بستنی.
با شروع فصل #پاییز و سردی صبح و شب و گرمای ظهر موجبات سرد و گرم شدن بدن را فراهم میآوریم.
در #زمستان با افزایش دمای خانه و محل کار باعث انبساط ریه میشویم و به دنبال آن با خارج شدن از گرمای داخل خانه یا محیط کار به سرمای بیرون باعث انقباض ریه و سرد شدن و انعقاد بخارات متصاعده میشویم.
اما #بیشترین زمانیکه که امکان درگیری در آن وجود دارد #انتهای فصل سرما و #انتهای فصل گرماست.
#نکته: تا زمانیکه #ترس را از خود دور نکنیم، این بیماری #تمامی_ندارد، ضمن اینکه دور نگهداشتن ترس دلیل بر #بیاحتیاطی نیست.
عضویت در کانال
@www_irismed_ir