#ترش_کردن_معده یک زنگ خطر است:
#ترش_کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلکس اسید #معده است و میتواند زنگ خطری برای سایر بیماریها باشد.
غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده شده و دریچهای که حدفاصل معده و مری قرار دارد مانع برگشت و رفلکس اسید به مری میشود.
این دریچه به صورت فیزیولوژیک در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و مجدد محکم بسته میشود و درصورتیکه دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست دهد اسید به مری باز میگردد.
با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش مییابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرسد.
ترش کردن، سوزش گلو از علایم مشهود رفلاکس اسید معده است، بیماریهای آلرژی، سینوزیت، گلودرد،سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم میتواند بر اثر رفلاکس اسید معده باشد که در مرحله اول باید این بیمار درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد.
در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب ومتورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر میکند و سلامت شخص را به خطر می اندازد.
کاهش وزن، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از غذاهای چرب، فست فودها، قهوه، از جمله عوامل پیشگیرانه #رفلاکس اسید معده است.
°Join: @Balgami
t.me/Balgami
//////////////////////////////////
ضعف #سوزش_معده_ترش_کردن
بهترین درمان ضعف معده تقلیل غذاست. کسانی که دچار ضعف هضم هستند از مصرف شنبلیله و کنجد پرهیز کنند که هر دو ضعیف کننده معده هستند.
این افراد باید در رژیم غذایی خود بیشتر از مربای زنجبیل، مربای آمله، مربای هلیله، ماش، بادام، عسل و گشنیز قرار دهند همچنین مویز، کرفس و نعناع برای انواع بیمارهای #معده از جمله ضعف معده مفید است.
شربت لیمو، آب سیب و آب به از بهترینشربتهایی است که افراد مبتلا به ضعف هضم برایشان مفید است.
افراد مبتلا به ضعف #هضم بهتر است که از مصرف غذاهای چرب، سرخ کرده، غذاهای کارخانهای و آماده، قهوه و نسکافه و کاکائو چای پررنگ نوشابهها گازدار، غذاهای خمیری مانند پیتزا، آب یخ، سیر، پیاز، چغندر و شلغم خام، حبوبات نفاخ، پرتقال، نارنگی و کلم، هلو و آلو، خیار و کدو پرهیز کنند.
#سوزش_معده و #ترش_کردن میتواند علت ازدیاد #رطوبت در فم معده(دهانه معده) باشد و احساس سوزش و ناراحتی با گرسنگی بهبود پیدا میکند و با مصرف غذا شدت پیدا میکند.
رعایت آداب صحیح غذا خوردن، پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی که هضم خوبی ندارند مانند فطیر، مصرف غذاهای کبابی؛ که اگر ترش کردن به دلیل ازدیاد رطوبت باشد مفید است.
اگر علت سوزش و ترش کردن معده از ازدیاد ریختن خلط سودا در معده باشد مصرف مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین بزوری مفید است استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه برای تسکین سوزش معده مفید است.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
//////////////////////////////////////
#ترش_کردن
تدابیرلازم و ساده در رفع علائم ترش کردن
اولین کار اصلاح برنامه غذایی است.
غذاهایی که خمیری هستند مانند ماکارونی، لازانیا، نودل، آش_رشته و پیتزا را از رژیم غذاییتان حذف کنید.
همراه غذا آب و نوشیدنی مانند دوغ میل نفرمایید و تا جایی که امکان دارد به جز چند عدد زیتون و چند برگ ریحان چیز دیگری همراه غذا میل نکنید.
از خوردن ماست، ترشی و سالاد_شیرازی نیز با غذا خودداری کنید.
پس از غذا تکهای از میوه مربای_به که شیرابه آن را گرفتهاید بجوید.
تلخی دهان در اکثر موارد نشان از زیادهروی در خوردن غذاهای چرب و شیرین دارد، پس این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید .
@soroshesalamati