آخرین مطلب

چاشنی های تغذیه بر مبنای طب و آشپزی ایرانی

#مزاج_طعم_دهنده‌های_طبیعی

🔸۱- آویشن – خیلی گرم و خشک .

🔸۲- بابونه – گرم و خشک .

🔸۳- پونه – گرم و خشک .

🔸۴- ترخون – گرم و خشک .

🔸۵- خردل سفید – گرم و خشک .

🔸۶- خردل سیاه – گرم و خشک .

🔸۷- خرفه – سرد و تر .

🔸۸- خشخاش – سرد و تر .

🔸۹- خولنجان – خیلی گرم و خشک .

🔸۱۰- دارچین – گرم و خشک .

🔸۱۱- ریحان – گرم و خشک .

🔸۱۲- ریوند چینی – سرد و خشک .

🔸۱۳- زنجبیل – گرم و خشک .

🔸۱۴- زنیان – گرم و خشک .

🔸۱۵- زیره سبز – خیلی گرم و خشک .

🔸۱۶- زیره سیاه – گرم و خشک .
🔸۱۷- سماق – سرد و خشک .

🔸۱۸- سورنجان – گرم و خشک .

🔸۱۹- سیاهدانه – خیلی گرم و خشک .

🔸۲۰- سیر – خیلی گرم و خشک .

🔸۲۱- فلفل قرمز – گرم و خشک .

🔸۲۲- فلفل سیاه – خیلی گرم و خشک .

🔸۲۳- کنجد – گرم و تر

🔸۲۴-گزنه خیلی گرم وخشک .

🔸۲۵- گلسرخ – معتدل رو به خنکی .

🔸۲۶- گلپر – گرم و خشک

🔸۲۷- لیمو عمانی – سرد و خشک

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

//////////////////////////////////////////////////

⁉️علل افزودن چاشنی‌ها به غذا

✔️ایجاد طعم مورد قبول طبیعت بدن برای انجام هضم خوب و رفع بی‌مزگی غذا
✔️خوشرنگ کردن غذا تا مورد توجه طبیعت بدن برای هضم قرار گیرد؛ مانند اضافه کردن زعفران و زردچوبه به غذا
✔️رفع بوی زهم و بوی بد غذا تا طبیعت بدن به خوبی آن را هضم نماید.
✔️تحلیل نفخ و باد تولید شده از غذا مانند استفاده از زیره.
✔️اصلاح مزاج غذا و میل آن به سمت اعتدال
✔️رفع غلظت و دشواری هضم

📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی
@mahdyarteb