آخرین مطلب

چای سیاه و مضراتش

✴️عوارض خوردن چای به طور مداوم

❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماری‌های کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن می‌شود

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

////////////////////////////

تاثیر چای در کاهش جذب آهن غذا !❌

▫️نوشیدن چای همراه غذا یا اندکی بعد از آن، جذب آهن غذا را ۶۰ تا ۹۰٪ کاهش می‌دهد. بهترین زمان برای نوشیدن چای حداقل ۱ ساعت قبل یا بعد از غذا می‌باشد.

+ ‏۱۵ دسامبر روز جهانی چای☕️

///////////////////////////////////

[ Photo ] 🔴 چاى را با کشمش بخورید😋

این آنتی اکسیدان قوی
🔹مانع پوکى استخوان
🔹حافظه را تقویت
🔹استرس را کاهش
🔹سستی بدن رارفع
🔹دهان را خوشبو و گرفتگی عضلانی را بهبود میبخشد.

http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
⏏️به اولین و بزرگترین کانال خبری قمی‌ها بپیوندید
🇮🇷نظریه معارفی 🔻🔻
سعی شود دم اول چای را مصرف کنید و حتما کمرنگ بوده و درمصرف زیاده روی نشود
۲- توصیه میشود ازسایردمنوش ها مثل پونه کوهی – برگ میوه به – برگ به لیمو + اویشن – گل گاوزبان – هل + بنفشه و ختمی و پنیرک -سیاهدانه + گلسرخ محمدی -کوهی – رازیانه – بهارنارنج – البالو و… متناسب با مزاج بدن و فصل و شرائط گوارش استفاده بیشترشود