عوارض خوردن چای به طور مداوم
خشکی روده و معده
خشکی سر و سرد شدن مغز
بیماریهای کبدی
استسقاء،(تشنگی)
گرفتگی عضلات
و کمبود آهن میشود
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
////////////////////////////
تاثیر چای در کاهش جذب آهن غذا !
نوشیدن چای همراه غذا یا اندکی بعد از آن، جذب آهن غذا را ۶۰ تا ۹۰٪ کاهش میدهد. بهترین زمان برای نوشیدن چای حداقل ۱ ساعت قبل یا بعد از غذا میباشد.
+ ۱۵ دسامبر روز جهانی چای
///////////////////////////////////
[ Photo ]این آنتی اکسیدان قوی
مانع پوکى استخوان
حافظه را تقویت
استرس را کاهش
سستی بدن رارفع
دهان را خوشبو و گرفتگی عضلانی را بهبود میبخشد.
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
به اولین و بزرگترین کانال خبری قمیها بپیوندید
نظریه معارفی
سعی شود دم اول چای را مصرف کنید و حتما کمرنگ بوده و درمصرف زیاده روی نشود
۲- توصیه میشود ازسایردمنوش ها مثل پونه کوهی – برگ میوه به – برگ به لیمو + اویشن – گل گاوزبان – هل + بنفشه و ختمی و پنیرک -سیاهدانه + گلسرخ محمدی -کوهی – رازیانه – بهارنارنج – البالو و… متناسب با مزاج بدن و فصل و شرائط گوارش استفاده بیشترشود