اقســـام غذاها
از دیدگاه طب ایرانـــے
غذاهاےلطیـف صالح الڪیموس(غذاے مولد حداڪثرے خلط خون )
زرده تخم مرغ عسلۍ ، آب گوشت از گوشت گوسفند یکساله«ماءاللحم» (ڪثیر الغذا )
انار، سیب، کاهو (قلیل الغذا)
نان گندم (متوسط الغذا )
غذاهاے ڪثیـــف یا غلیظ صالح الڪیموس
تخم مرغ برشته کرده در روغن (کثیرالغذا)
پنیر تازه (قلیل الغذا)
گوشت گوساله(متوسط الغذا )
غذاهای معتدل صالح الڪیموس
گوشت بره یکساله (کثیرالغذا )
شلغم (قلیل الغذا)
گوشت بچه شتر (معتدل الغذا)
ماهی خشک کرده و دودی (ردی الکیموس و قلیل الغذا)
صالح الکیموس مواد خوراکی هستند که در کبد از آن “خلط خون” طبیعی صافی تولید میشود.
کثیرالغذا به مواد خوراکی گفته میشود که از آن خلط خون بسیار تولید میگردد.
متوسط الغذا به مواد خوراکی گفته میشود که از آن خلط خون متوسط تولید میگردد.
قلیل الغذا به مواد خوراکی گفته میشود که از خلط خون اندک تولید میشود.
ردی الکیموس غذاهایی هستند که از هضم آنها در کبد اخلاط غیر متعادل و ناصالح ساخته میشود.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید