توصیههای #غذایی در فصل #پاییز
درفصل پاییز باید از خوردنیها و نوشیدنیهای مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :
۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
فصل هلیم و کله پاچه
باید توجه داشت که در فصول سرد سال ، برخلاف فصول گرم ، دستگاه گوارش انسان قوی تر می شود و بهتر است از غذاهای سنگین تر استفاده شود .
مصرف سنتی #هلیم ، #آش ها ، #آبگوشت ها ، #کله_پاچه و …. در فصل پاییز و زمستان ، از همین آموزه پزشکی_بهداشتی ناشی می شود اما
باز هم متاسفانه امروزه فراموش شده و مردم ما بدون توجه به شرایط فصل و اقلیم و سن و مزاج خود ، می خورند و می آشامند و در نتیجه می بینیم
در فصل تابستان ، برخی مرکبات در دسترس اند و اتفاقا بهای بالاتری هم دارند یا مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت ، در ظهرهای گرم تابستان شایع شده است و در مقابل، در روزهای سرد سال ، مردم ما از هندوانه و گوجه و خیار و لبنیات زیاد دست نمیکشند !!
نکته
خوردن #انار بعد از هر نوع غذایی بلامانع است بجز #هلیم
سلامت وتندرست باشید
دکتر ناصر رضایی پور(متخصص طب سنتی)
@drmmohebi